Yvonne Schreuder, Gelderland

GEZOND & FIT OOK JOUW STIJL …..

Welkom op de pagina van VitaalCoach Yvon

Mijn naam is Yvonne Schreuder en ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente. Als voedings-gewichtsconsulente wil ik je graag begeleiden naar een gezonde leefstijl. Ook ben ik gediplomeerd personal trainer en lifecoach, door deze drie vakdiploma’s samen te voegen mag ik mezelf VitaalCoach noemen.

Wat zegt deze term Vitaalcoach eigenlijk: 

Als Vitaalcoach let ik niet alleen op voeding, vaak weet je zelf wel wat gezonde of minder gezonde voeding is, echter willen we van beide genieten…  En dat kan!!!

Als Vitaalcoach gaan we samen kijken waarom het jou niet lukt om jouw gewenste doel/ gewicht te behalen. Zoek je het alleen in de verandering van voeding, dat kan… Maar vaak werkt het beter om naar een totaal plaatje te kijken…  Hoe zit het bijvoorbeeld met bewegen, vind je dat wel of niet leuk, hoe zit het met het genieten wat ook daar bij hoort? Want veel zaken staan of vallen  met genieten…  Als je een leefstijl verandering wil toepassen dan staat GENIETEN VOOROP….  Om je nieuwe leefstijl vol te houden moeten we het vooral leuk maken, dat je er blij van wordt, of dat nou om je voeding of je beweging/ sporten gaat. Het totaal plaatje draait om gedragsverandering op een leuke fijne manier. Daarin kun je kiezen om met je voeding aan de slag te gaan of met bewegen/sporten of misschien wel allebei. In het geval dat je niet precies weet hoe het met voeding zit, en wil je daar meer van weten dan gaan we het daar uiteraard over hebben, zodat je het hele jaar door goede keuzes kan maken en volop kan genieten.

Door mijn opleiding tot lifecoach kan ik jou begeleiden om inzichten te geven waarom het lastig kan zijn een verandering vol te houden, en vooral kan ik je laten inzien hoe je dat WEL kan gaan bereiken. Je kunt gaan ontdekken hoe fijn bewegen/sporten kan zijn, ook als je het nooit leuk hebt gevonden kun je, jezelf nog weleens verrassen wanneer je , je doel hebt behaald. Het is een proces naar een fittere versie van jezelf….  Hoe fijn is dat….!!

Jouw wens, jouw doel…  Samen aan de slag!!

Elke cliënt is Unique, dus ook de begeleiding, deze stemmen we af op jouw wensen en doelen. Samen gaan we aan de slag om jouw doel te behalen!

Ik mag alles eten!

Ik werk o.a. met de ” ik mag alles eten” methode, en leer jou verantwoord gewicht te verliezen en keuzes te maken in je voeding. We richten ons op een blijvende gezonde leefstijl en een goed eetpatroon die bij jou past…

Ook ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Hierdoor ben ik verplicht nascholingen te volgen, en blijf mede hierdoor op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Veel zorgverzekeraars bieden ( gedeeltelijke) vergoeding voor de begeleiding van een BGN gewichtsconsulent vanuit de aanvullende verzekering.

Verder ben ik aangesloten bij Gewichtsconsulenten Nederland ( GCN)

Zin om te beginnen aan jouw nieuwe leefstijl? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op:

Afspraken kunnen we maken op een nader te bespreken locatie.

Yvonne Schreuder

Noorderhout 17

6718 GE Ede

Tel 06-12828708

VitaalCoachYvon@hotmail.com