Xandra Vos, Limburg

Gewichtsconsulente Xandra Vos, Limburg

Mijn naam is Xandra Vos en ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente. Mijn werkgebied is Sittard-Geleen en omgeving (Limburg).xandra vos gewichtsconsulente

Na heel wat jaren gewerkt te hebben als doktersassistente in een huisartsenpraktijk is het mij opgevallen hoe nauw overgewicht en bepaalde aandoeningen en ziekten met elkaar verband houden. Door de toenemende interesse op dat gebied, ben ik gestart met de opleiding gewichtsconsulent.

Een gewichtsconsulent begeleidt, motiveert, stimuleert en geeft tips en adviezen aan mensen om een gezond gewicht te bereiken en om een bewustere leefstijl er op na te houden. Hierbij maak ik gebruik van de methode “ik mag alles eten”, ontwikkelt door Gewichtsconsulenten Nederland.

Ik mag alles eten!

Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om een paar kilo af te vallen en dit ook vast te houden. Het volgen van een speciaal dieet geeft vaak stress, is eentonig en soms lig je ‘s avonds in bed met een honger gevoel (of nog erger je brengt de dag door met honger). Na het volgen van een dieet ben je blij, want je hebt je gewenste doel bereikt! Maar dan verval je weer in je oude eetpatroon en vliegen de kilo’s er weer aan, meestal zelfs nog meer dan voor het diëten. Het voordeel van de “ik mag alles eten” methode is dat je leert je voedingspatroon aan te passen op je eigen behoeftes en daarbij voor bewustere (of gezondere) keuzes kiest. Door het veranderen van je leefstijl zal je langzaamaan richting je gewenste gewicht gaan en zal het resultaat dat je behaald hebt ook makkelijk vol te houden zijn.

Voor meer informatie, neem vrijblijvend contact met me op.

GCN gewichtsconsulente Xandra Vos
Chopinstraat 26, 6137 PH Sittard
gewichtsconsulentxandra@outlook.com
06-54975550
Mijn werkgebied is Sittard-Geleen en omgeving (Limburg).

Workshops gevolgd bij GCN:
-Veranderen van eetgewoonten (2017)
-Hoe werk ik met het werkboek “ik mag alles eten” (2017)
-Groepscursus (ik mag alles eten)