Wilma Brassé, Limburg

Mijn naam is Wilma Brassé, Voedingsdeskundige, Gewichtsconsulente en Leefstijlcoach.

Gefascineerd door het effect dat voeding heeft, niet alleen op je gewicht maar ook op je fitheid en gezondheid, ben ik gediplomeerd BGN-gewichtsconsulente geworden en enkele jaren geleden mijn eigen praktijk “Gewichtsconsulente Wil’s Kracht” in Sittard (Zuid-Limburg) gestart.

Als coach laat ik mensen zelf ontdekken hoe ze hun leefstijl met kleine aanpassingen in het huidige voedingspatroon kunnen veranderen en zo de weg te vinden naar een gezonder leven vol energie; gewoontes te doorbreken, soms zelf meer te laten eten (!) en mensen te laten inzien dat bewegen heel leuk kan zijn.

BALANS is het sleutelwoord: goede voeding, beweging, ontspanning en rust.

Kind en Voeding

Vanaf mei 2016 ben ik ook bevoegd om kinderen te begeleiden. Ik heb de specialisatie “Kind en Voeding” gevolgd en behaald.

In mijn begeleiding met kinderen verander ik samen met het kind én de ouders het eet- en bewegingspatroon. Belangrijk is dat het kind er niet alleen voor staat maar gesteund wordt door het hele gezin.

GCN-Methode

Herken je jezelf of je kind in één van de onderstaande punten?

  • Wil je gezond afvallen (of aankomen) en je weer zekerder voelen zonder dieet?
  • Heb je ook al meerdere keren diverse dieet pogingen tot afvallen gedaan en uithongeringstrajecten geprobeerd?
  • En was het afvallen maar van korte duur of ben je zelfs aangekomen na het dieet?
  • Wil je alles mogen eten en gezond afvallen zonder jojo-effect, streng dieet of het gebruik van dure dieet shakes, poeders en pillen?
  • Ben je er helemaal klaar voor om voor eens en altijd af te rekenen met alles waar je niet gelukkig mee bent?

Dan is de GCN-methode ‘Ik mag alles eten” een goede oplossing voor jou! Verander je eigen eetgewoonten en eetgedrag waardoor je gezond gaat afvallen en stoppen met “dieet” denken. Je zult jezelf niets te kort doen, je gaat volop genieten van eten en al snel barsten van energie en positiviteit omdat je gaat ervaren dat het afvallen deze keer voor eens en altijd wél gaat lukken en belangrijker nog dat je het daarna ook zo gaat houden! Wanneer jij je goed in je eigen vel voelt dan straal je dat ook uit. Het is dus zoveel méér dan alleen gezond afvallen!

Jouw doelen in kaart brengen en realiseren!

Voordat ik een gedegen advies kan geven, is het voor mij belangrijk om jou beter te leren kennen! Ik houd daarom met iedere klant een kennismakingsgesprek om zeker te zijn dat we geen valse start maken.
In een kennismakingsgesprek (ongeveer 20 minuten) neem ik uitgebreid de tijd om jou en jouw doelen te leren kennen. Ik leg mijn werkwijze uit en vanuit daar maken wij samen jouw doelen realiseerbaar!

Praktijk in Sittard OF bij jou thuis!

Ik ontvang je graag in mijn praktijk in Sittard of desgewenst bij jou thuis!

GCN Gewichtsconsulente Wilma Brassé
Berloherhof 3
6132 SN Sittard
telefoon: 06 – 25 24 11 95
e-mail: info@gewichtsconsulentewilskracht.nl
www.gewichtsconsulentewilskracht.nl
Facebook: https://www.facebook.com/WilskrachtSittard/

Mijn werkgebied is Sittard, Echt (Limburg) en omgeving (ook ambulant)

 

Workshops gevolgd bij GCN:

-Hoe werk ik met het werkboek “ik mag alles eten” (2017)

-Groepscursus (ik mag alles eten)