Wie zijn wij

Wie of wat is de organisatie GewichtsConsulenten Nederland (ofwel GCN)?

Wij zijn een onafhankelijke organisatie van gewichtsconsulenten. Wij zijn gekwalificeerde gewichtsconsulenten door heel Nederland. Onze gewichtsconsulenten begeleiden klanten volgens dezelfde succesvolle afslankmethode “ik mag alles eten”. Deze methode is gebaseerd op het boek “Wat zou Mylene zeggen?”. Dit boek is geschreven door Mylène Ruyters.
GCN heeft een succesformule ontwikkeld, waarbij de klant overbodige kilo’s kwijtraakt zonder een dieet te volgen en wat nog belangrijker is; blijvend kwijtraakt.

De GCN gewichtsconsulenten begeleiden tijdens het afslanktraject op een motiverende en positieve manier. Gezonde voeding dient als basis voor het afslanktraject. Wij zijn er om te coachen en te motiveren. Wij maken geen gebruik van shakes, afslanktabletten of andere hulpmiddelen. We leren de klant alternatieve keuzes te maken tijdens de moeilijke momenten zoals feestjes, avonden en verveling en we leren hen om weer te genieten van eten.
Het is een positieve methode en heet “Ik mag alles eten”. Iedereen is het namelijk waard om zich goed te voelen. Onze missie is geslaagd als de klant zich lekker in zijn/haar vel voelt en zijn/haar doel heeft bereikt.