Wendy Verbeek, Noord-Brabant

Mijn naam is Wendy Verbeek en eigenaar van Voeding24. Ik ben werkzaam in de omgeving van Valkenswaard. Als gediplomeerd gewichtsconsulente en voedingsdeskundige begeleid ik mensen die op een gezonde manier willen afvallen en/of die hun leef- en eetpatroon willen verbeteren.

Mijn specialisatie is het begeleiden van vrouwen in de overgang. Wist je dat je met voeding je hormonen kan beïnvloeden? Je hormonen hebben o.a. invloed op je eetlust, je energie, je stemming en je slaap. Voeding is het startpunt om je overgangsklachten een positieve wending te geven.

IK MAG ALLES ETEN

Ik werk volgens de methode ‘ik mag alles eten’ van Gewichtsconsulenten Nederland. Geen pakjes en zakjes, geen shakes en geen samengestelde dagmenu’s waar u zich aan moet houden. Wat ik met u wil doen, is kijken naar uw huidige voedingspatroon en gewoontes. De gezonde gewoontes zijn de basis van waaruit we starten. Samen bedenken we hoe we de minder goede gewoontes kunnen vervangen. Alles stapsgewijs en geheel afgestemd op uw persoonlijke leefsituatie.

Daardoor wordt het makkelijker om je aan je nieuwe levensstijl te houden.

Motto: verandering wordt gewoonte en je hoeft nooit meer op dieet!

Voeding24 is aangesloten bij de BGN. Dit betekent dat een traject bij Voeding24 (gedeeltelijk) vergoed wordt als je een aanvullende zorgverzekering hebt.

Spreekt het u aan om samen met mij uw leef- en eetpatroon aan te passen en dat u deze uw leven lang kunt vol houden? Neem dan contact met mij op!

Voeding24

Wendy Verbeek
Den Haas 9
5555 AD Valkenswaard
Telefoon: 06-18082417
Email: wendy@voeding24.nl
Website: http://www.voeding24.nl
Facebook: https://www.facebook.com/Voeding24-170616650368616/
Werkgebied: Valkenswaard en omgeving (Noord-Brabant)