Gewichtsconsulente Wanda KensdelWanda-Kensdel-GCN-gewichtsconsulente-145x300

Mijn naam is Wanda Kensdel en ik werk als gewichtsconsulente in de regio Amsterdam. Ik begeleid mensen die op een gezonde manier willen afvallen en die hun leef en eetpatroon willen verbeteren zonder een streng dieet te volgen.

Een gewichtsconsulente begeleidt, motiveert, stimuleert, geeft tips en adviezen aan gezonde mensen, jong en oud om een gezond gewicht te krijgen en om een gezond leef- en voedingspatroon te ontwikkelen, naar de richtlijnen van het Voedingscentrum.

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) en Gewichtsconsulenten Nederland (GCN).

Afslanken met de GCN -methode ” ik mag alles eten”

Een gezond voedingsadvies op maat gemaakt met als doel afvallen, uw gewicht behouden of juist zwaarder worden. De Methode ‘Ik mag alles eten’ is gericht op het veranderen van het eetpatroon, uw leefstijl, zonder dat u een ingewikkeld dieet hoeft te volgen.

Over Wanda

In mijn jeugd ben ik altijd actief en sportief geweest. Ik hield en houd ook altijd van lekker eten. Toen ik twaalf of dertien was, ben ik begonnen met jazzballet.

Ik begon mijzelf te dik te vinden, zeker als ik naar andere meisjes van mijn leeftijd keek. Op jonge leeftijd begon ik al met lijnen en diëten; brooddieet, fruitdieet, maaltijdvervangers, vasten, niet eten en ook nog op latere leeftijd ….ik heb het allemaal geprobeerd, maar zonder blijvend resultaat.

Toen mijn zoon 2 jaar oud was begon ik (weer) met fitness en jazzballet en ook gezonder te eten, waardoor ik weer op een gezond gewicht kwam. En ook na de geboorte van mijn dochter, lukte het door weer te gaan sporten en op mijn eetpatroon te letten weer op gewicht te komen. Alleen in periode van stress…..ging ik meer eten en snoepen, net als zo veel mensen…..

Eind 2006 maakte ik kennis met een bedrijf in o.a. maaltijdvervangers. En ja hoor, het werkte, dat dacht ik tenminste….. Ik viel immers in 2,5 maand 10 kilo af.

Alleen toen ik weer “gewoon” ging eten, wat ik gewend was, kwamen de kilo’s er weer bij.….. Daar voelde ik mij helemaal niet lekker bij. Mijn spiegelbeeld werd bevestigd door de weegschaal. Dat wilde ik niet meer….en de knop ging om!

Door deze ervaringen, kwam bij mij wel het besef dat diëten en maaltijdvervangers op de lange duur niet werken. Je past immers je eetgewoonten slechts tijdelijk aan.

Ik wilde meer weten over voeding en gezondheid.

Eind 2009/begin 2010 heb ik besloten dat ik van mijn hobby en interesses -gezond en lekker eten en bewegen- mijn beroep wilde maken. In 2009 ben ik daarom begonnen met de opleiding Voedingsleer, vervolgens de opleiding Gewichtsconsulent en Gewichtsconsulent -begeleiden van kinderen.

Tegelijkertijd heb ik in 2010/2011 de Workshops voor Zumba gevolgd.

In het eerste halfjaar van 2010, heb ik weer een gezond gewicht bereikt en verloor ik 15 kilo door gezond te eten en lekker te bewegen met Zumba en fitness!

Momenteel ben ik bezig met de opleiding Sportvoeding. Ik wil namelijk mensen naar een gezond gewicht en een gezonde leefstijl begeleiden, mét blijvend resultaat.

Inmiddels ben ik gediplomeerd Gewichtsconsulent en al weer ruim 4,5 jaar geef ik nu ook–met heel veel plezier- Zumba les. Ik kom bij je thuis, om jou, in je eigen vertrouwde omgeving, te begeleiden naar een gezond gewicht mét blijvend resultaat.

Wil je liever naar een neutrale locatie? Ook dat is mogelijk.

Ik werk niet met shakes, repen of andere maaltijdvervangers, maar volg de richtlijnen van het Voedingscentrum.

Ik ben aangesloten bij GCN. Naast individuele begeleiding op maat bied ik je ook het programma “Ik mag alles eten” van Gewichtsconsulenten Nederland aan.

Samen met jou ga ik een gezond en lekker eet- en leefpatroon creëren, wat je jarenlang kunt volhouden en waarddor je gewicht weer in balans komt. Ik geef je geen dieet, maar een levenswijze die je levenslang kunt volhouden.

Ga jij met mij de uitdaging aan?
GCN gewichtsconsulente Wanda Kensdel
Telefoon: 06-20914648
Email: info@peoplewithambition.com
www.peoplewithambition.com
Mijn werkgebied is Amsterdam en omgeving

Workshops gevolgd bij GCN:
-Hoe werk ik met het werkboek “ik mag alles eten” (2015)