Shira de Grave, België

Mijn naam is Shira De Grave en ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente. Ik begeleid mensen naar een gezonder en fitter leven. Daarvoor gebruik ik de succesvolle “Ik mag alles eten”-methode van Gewichtsconsulenten Nederland. Ik ben dol op lekker en gezond eten en wil mijn passie gebruiken om anderen te helpen.

Een gezonde levensstijl ligt aan de basis van een gelukkig en succesvol leven. Maar vaak hebben we in onze huidige maatschappij geen tijd meer over om hieraan te besteden. Alles moet gemakkelijk en snel gaan. Met als gevolg dat we een ongezonde levensstijl aannemen en dat sommigen aankomen. Daar kom ik dan in tussen.

Met het werkboek “Ik mag alles eten” maak ik jou bewust van je huidige levensstijl en hoe we deze kunnen verbeteren. Door een minder goede gewoonte te vervangen door een betere, pas je stapsgewijs je levensstijl aan. Daardoor wordt het makkelijker om je aan je nieuwe levensstijl te houden. Gewichtsverlies is daar dan ook een logisch gevolg van.

Het uitgangspunt van de “Ik mag alles eten”-methode is een gezondere levensstijl aan te leren. Het is de bedoeling om dit in een zo ontspannen mogelijke sfeer te bereiken. Hiermee bedoel ik dat er geen druk wordt gelegd om dit traject in een aantal weken af te leggen, maar op jouw eigen tempo. Jij staat centraal en dus ben jij de baas over je eigen traject. Uiteraard sta je er niet alleen voor. Ik sta tot jouw beschikking om vragen en opmerkingen te beantwoorden en jou het duwtje in de rug te geven dat je nodig hebt. Door evaluatiegesprekjes te voeren kan ik jou bijsturen om jouw traject tot een goed einde te brengen.

Dus heb jij een bepaald doel en wens jij hier begeleiding bij? Dan wil ik je graag helpen. Neem vrijblijvend contact met me op en ontdek wat ik voor jou kan betekenen.

Gewichtsconsulente Shira De Grave

Lindenstraat 69
9100 Sint-Niklaas
België
Tel.: (0032) 475 366 795
E-mail: gc.shiradegrave@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/gewichtsconsulenteshiradegrave/

Workshops gevolgd bij GCN:
-Hoe werk ik met het werkboek “ik mag alles eten” (2017)