Vacature gewichtsconsulent

Voor gewichtsconsulenten!  Als gewichtsconsulent bied je een eigen programma aan, met gebruik van de boeken “Ik mag alles eten” met de bijbehorende opdrachten over voeding, beweging en ontspanning.

Wat is de meerwaarde van deze vacature voor een gewichtsconsulent?

  • Wij bieden een gratis lidmaatschap, je betaalt enkel 25 euro ex btw per jaar voor je pagina met je persoonlijke tekst en foto op onze website. Klik hier om je aan te melden.
  • Je wordt toegevoegd aan ons besloten FB groep waar je alle basismaterialen kunt downloaden zoals intakeformulieren, recepten en tips. Ook kun je hier je vragen stellen en ervaringen delen met andere GCN gewichtsconsulenten die werken met de methode “Ik mag alles eten” methode. Dit levert naast tijdsbesparing voor klanten en klantenwerving ook zekerheid voor de klant op omdat deze methode herkenbaar en succesvol is.
  • Je kunt via de webshop diverse mooie boeken bestellen die gebaseerd zijn op de methode.
  • Herkenbaarheid voor je klanten.

De “ik mag alles eten” methode is de enige methode die voor blijvende gedragsverandering zorgt door middel van “normaal” eten zonder een dieet te volgen. Wie kan volger worden? Elke professional of gewichtsconsulent die werkzaam is om mensen te begeleiden naar een gezonde leefstijl. Hoe wordt je GCN volger? Je “koopt” een pagina op onze GCN website. Dit kost maar 25 euro per jaar. Door deze aanbesteding krijg je ook automatisch toegang tot onze gesloten Facebook groep. In deze groep kun je chatten met andere GCN volgers / gewichtsconsulenten en wordt er informatie gedeeld.   Welke stappen kun je het beste maken om op een juiste manier bezig te zijn met de “Ik mag alles eten” methode? We raden je aan om niet alleen boeken en materialen te bestellen maar ook om de bijbehorende workshops te volgen. Tijdens de interactieve workshops krijg je veel informatie hoe je om kunt gaan met de beschikbare materialen. Wij bieden de GCN volger de mogelijkheid tot het aankopen van materialen/diensten (workshops) die te maken hebben met de “Ik mag alles eten” methode:

  • Coaching d.m.v. workshops of individuele begeleiding
  • Het bestellen van werkboeken (GCN afslankmethode “ik mag alles eten”) voor volwassenen of kinderen
  • De groepscursus “ik mag alles eten” d.m.v. het volgen van de desbetreffende workshop
  • Gebruik maken van ons besloten forum waar we onze kennis en materialen delen
  • Flyers, posters en de banners
  • Toegang tot het gesloten forum waar materialen te vinden zijn zoals, intakeformulieren, weekmenu’s, brieven voor huisartsen etc.. Deze toegang krijg je na het volgen van een workshop door Thea Peeters of Mylène Ruyters.

Heb je interesse in het werken met de GCN methode “ik mag alles eten”? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Bel voor vragen over onze werkwijze of onze workshops naar: Thea Peeters 06-10215489 of naar Sylvia van Willigen 06-40826088 Word jij onze nieuwe collega? Voor het volgen van workshops of materialen bestellen klik op deze link om naar de webshop te gaan.