Titia Kamstra, Zuid-Holland

Titia Kamstra, Stellendam
Balans Voedingsadvies

Gezondheid begint met goede voeding, dat is de overtuiging van Balans Voedingsadvies. De combinatie van verantwoorde voeding en een actieve leefstijl zorgt immers vaak voor een energieker en gezonder leven. Als voedingsdeskundige en gewichtsconsulent kan ik je hierbij helpen!

De kracht van Balans Voedingsadvies
De focus van Balans Voedingsadvies ligt op gezonde voeding. Eet je gezond, dan voel je je immers fit. Dus geen dieet, maar een voedingspatroon dat je de rest van je leven kunt volhouden. En waarbij je je goed voelt.

Gezond eet- en leefpatroon
Samen kijken we naar jouw huidige eet- en leefgewoontes en naar jouw wensen of doelstellingen. Op basis daarvan stellen we een gezond eet- en leefpatroon samen. Hierbij staan een persoonlijke aanpak en het op maat gemaakte advies centraal. Vaak leiden kleine veranderingen in het eetpatroon al tot resultaat!

De afslankmethode ‘Ik mag alles eten’
Ik werk met de afslankmethode ‘Ik mag alles eten’. Je leert je eigen eetgedrag te begrijpen. In het werkboek staan o.a. tips, opdrachten en informatie over eetgedrag en moeilijke momenten. Belangrijk zijn de opdrachten die in het boek staan. Je maakt deze opdrachten voorafgaand aan de afspraak met Balans Voedingsadvies. De antwoorden worden tijdens het consult met mij besproken. De gemaakte opdrachten geven je inzicht in je huidige eetgedrag en wat je uiteindelijk wil. Je leert realistische en haalbare doelen te stellen!

Voor wie
Iedereen die gezonder wil eten, kan bij Balans Voedingsadvies terecht. Daarnaast is iedereen met overgewicht (maar die verder gezond is), die een aantal kilo’s wil kwijtraken zonder daarvoor een dieet te volgen, welkom. Kun je juist een paar extra kilo’s gebruiken, of heb je klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid etc.? Kom dan ook eens langs!

Vergoeding door zorgverzekeraar
Balans Voedingsadvies is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). De begeleiding door een erkend BGN-gewichtsconsulent wordt door een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoed. Je kunt de voorwaarden terugvinden in jouw zorgpolis.

 

 

 

 

Balans Voedingsadvies  |  Koning Haakonstraat 6  |  3251 CS  Stellendam  |
Tel: 06 – 45 79 13 02  |  Email: balans.stellendam@gmail.com  |  www.balansstellendam.nl  |
Facebook: https://www.facebook.com/Balans.voedingsadvies