Thecla Revet, Zuid-Holland

Welkom op de pagina van Gewicht en Voeding Ridderkerk

Mijn naam is Thecla Revet en ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente. Ik begeleid mensen die op een gezonde manier willen afvallen en hun eet- en leefpatroon willen verbeteren. Mijn praktijk is gevestigd in Ridderkerk (Zuid-Holland).

Ik mag alles eten!

Mijn missie is mensen te laten zien dat je een gezond gewicht kunt bereiken door gewoon te eten. Geen hypes, streng dieet, afslankrepen of andere dure afslankproducten maar werken aan een gezonde leefstijl met eten verkrijgbaar bij de supermarkt, groenteboer, bakker enz. Dat betekent dat je ook gewoon samen met je gezin mee eet. Geen apart menu voor jou, ik mag alles eten!

Inzicht

Na het gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek vraag ik je om van 3 dagen je eten en drinken bij te houden. Zo krijg ik inzicht in je huidige drink- en eetgewoonten. We bespreken bij de intake wat al goed gaat en waar ik verbetermogelijkheden zie. Hierna maak ik een voor jou op maat gemaakt dagmenu waarbij ik rekening houd met jouw leefstijl en voedingsgewoonten. Op maat… want ik bekijk aan de hand van jouw leeftijd, lengte, gewicht en leefstijl hoeveel jij nodig hebt!

Stapsgewijs

Iedere keer maak je, samen met mij, een stap. Zo hoef je niet in 1 keer je hele eetpatroon aan te passen. Met recepten, goede tips en bijvoorbeeld het leren lezen van etiketten.

Dit maakt het verschil met alles wat je tot nu toe zelf geprobeerd hebt.

Vergoeding zorgverzekeraar

Omdat ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) worden consulten vaak (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Goed om te weten dat dit geen invloed heeft op het eigen risico.

Leren vind ik leuk, zo ben ik momenteel een opleiding aan het volgen om ook kinderen te gaan begeleiden, jong geleerd is immers oud gedaan. Eerder heb ik de aanvullende opleiding “overgang en voeding” gevolgd, omdat het heel belangrijk is om echt goed voor jezelf te gaan zorgen op deze leeftijd. Zowel met voeding als bijvoorbeeld met ontspanning.

Wil jij een gezond(er) eet- en leefpatroon? Ik help jou graag! 

Eerst meer informatie? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Thecla Revet
Gewicht en Voeding Ridderkerk
Jacob Catsstraat 5a (alleen op afspraak)
2985 BE Ridderkerk
info@gewicht-voeding.nl
06-23091408 (ook via WhatsApp of Facebook messenger te bereiken)
Neem ook eens een kijkje op de website: www.gewicht-voeding.nl