Tessa Pietjou, Friesland

“Ask Tessa, gewichtsconsulente”

Hallo, als eerst zal ik mij even voorstellen: ik ben Tessa Pietjou – de Vries, getrouwd 3 kinderen en sinds begin 2018 gewichtsconsulente in Friesland (Leeuwarden) aangesloten bij de BGN.

Kijk bij u zorgverzekering voor eventuele vergoedingen. De meeste vergoeden een gedeelte als u aanvullend verzekerd bent. Wat natuurlijk altijd mooi meegenomen is.

Wie ben ik?

Zelf ben ik ook enige tijd te zwaar geweest en ik heb erg gekampt met hoe ik dit tot een gezonde BMI kan krijgen. Doordat ik vaak problemen had met keuzes maken (gezonde) ben ik gestart met de cursus gewichtsconsulente. Dit heeft mij mijn ogen zeker doen openen!!

Indien u op zoek bent naar blijvend resultaat met betrekking tot uw gewicht, bent u bij mij op het juiste adres.

Ik ga u coachen het gehele traject op een motiverende wijze, waardoor u door zult zetten en wij samen uw doel gaan formuleren en behalen. Een ieder kan het!

De methode waarmee ik u zal begeleiden zal die zijn van ‘ik mag alles eten’ KLINKT DIT NIET PRACHTIG IN UW OREN!

Wij zullen samen gedurende het traject erachter komen wat de verschillende valkuilen van u zijn. Hier gaan wij verder op inspelen en door elke week samen te zijn kunt u uiteindelijke uw gedrag/eetpatroon aanpassen. En tevens genieten van eten!

Waarom ik via deze methode werk, is omdat ik het persoonlijk belangrijk vind dat men zelf de juiste/gezonde keuze op een gegeven moment moet kunnen maken, hierdoor zult u in balans komen! Dit zonder vervangende maaltijden.

Ook wil ik u graag begeleiden bij het bewegen. Dit zal op een vaste avond samen of in groepsverband zijn. Hierdoor hebt u een stok achter de deur om lekker in beweging te komen. Indien u hier de behoefte aan heeft.

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact met mij opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Dit kunt u doen door te bellen met 06 14 62 62 22  of een mail te sturen naar T.Pietjou@outlook.com

(Ik werk vanuit huis en ik kan ook naar u toe. Kinderen geen probleem, ze mogen mee of zijn er als ik bij u langskom. )

van der Helststraat 35

8932 JS Leeuwarden Friesland