Tagliatelle met pesto en peultjes voor 1 persoon

30 september 2015

Dit eenvoudig recept is lekker, gezond en snel te maken. Bovendien krijg je tegelijkertijd voldoende verschillende groenten binnen.

Ingrediënten:

  • 60 gram tagliatelle
  • 150 gram peultjes
  • ½ eetlepel magere spekjes
  • 1 theelepel pijnboompitjes
  • 1 klein teentje knoflook
  • 200 gram champignons
  • 1 theelepel groene pesto
  • versgemalen zwarte peper

Bereidingswijze:

Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing en giet af.

Bak intussen de spekjes op laag vuur bruin en knapperig. Voeg hieraan de knoflook en pijnboompitjes toe.

Bak in een andere pan de champignons zonder boter op laag vuur.

Voeg de tagliatelle toe aan de spekjes en roer goed door samen met de pesto.

Serveer de tagliatelle samen met de champignons op een bord en voeg daar de zwarte peper naar smaak aan toe.

Smakelijk eten.

Print Friendly, PDF & Email