Tagliatelle met garnalen, rucola en champignons voor 2 personen

11 augustus 2014

Als je van garnalen houdt en van lekker snel en gezond koken. Dan is dit een geweldig recept!


Ingrediënten:

  • 200 gram verse tagliatelle
  • 500 gram AH reuzen garnalen uit de diepvries (of natuurlijk verse)
  • 100 gram rucola
  • 150 gram kastanjechampignons
  • 1 of 2 gesnipperde teentjes knoflook
  • 1 eetlepel olie
  • beetje zout en versgemalen peper

Voorbereiding:

Laat de garnalen ontdooien, spoel ze af en dep ze droog.

Bereidingswijze:

Kook de pasta volgens de verpakking beetgaar en spoel af. Bak intussen de knoflook in de olie in een pan en voeg de in schijfjes gesneden champignons toe. Voeg daarna de grote garnalen toe en laat in 2 minuten warm worden. Voeg de uitgelekte tagliatelle en de rucola toe totdat de rucola iets geslonken is. Breng op smaak met een heel klein beetje zout en versgemalen peper.

Smakelijk eten.

Mylène Ruyters

Print Friendly, PDF & Email