Suzanne van de Mosselaer, Noord-Brabant

Even voorstellen:

Ik ben Suzanne van de Mosselaer, woon samen met mijn partner en zoon van 18 in Veghel. Ik ben sinds 2020 gediplomeerd gewichtsconsulente. Ik heb een praktijk naast mijn woning waar ik naast begeleiding naar een gezonde levensstijl ook een schoonheids- en pedicuresalon run. Ik ben al heel wat jaartjes werkzaam in het basisonderwijs als onderwijs- assistent. Naast deze baan ben ik in 2014 begonnen met mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste (omdat dit altijd al een droom was) Na het starten van mijn eigen salon wilde ik er graag de opleiding pedicure naast gaan doen zodat ik meer te bieden had aan de klant. Dit bleek een schot in de roos en zeker de combinatie van deze twee beroepen. Ik heb inmiddels een grote vaste klantenkring die vaak voor zowel de voeten als de gezichtsverzorging bij mij in de salon komen.

Daarnaast heeft voeding en een gezonde levensstijl mij altijd geïnteresseerd. Omdat voeding ook veel kan doen voor je lichaam en je huid werd mijn interesse steeds groter en besloot ik eind 2018 te starten met de opleiding gewichtsconsulente. Nu ik mijn opleiding heb afgerond is Food 4 you dus een feit. Dat is de naam van mijn voedingspraktijk. Mijn salon is tijdens de verbouwing vorig jaar zo ingericht dat deze ook geschikt is voor voedingsconsulten.

Je bent dus van harte welkom, kijk eens op Food 4you.

Werkwijze:

Ik werk via de methode ‘ik mag alles eten.’

Samen gaan we je voedingspatroon bekijken en aanpassen waar nodig. Dat doen we op zo’n manier dat het makkelijk in te passen is in je dagelijkse leven. Het hele gezin kan gewoon mee eten want het is geen dieet maar een leefstijl.Suzanne van de Mosselaer Veghel

Je gaat gezond en verantwoord eten zonder dat je ingewikkelde aanpassingen hoeft te doen. Je gaat leren hoe je een gezond dagmenu samenstelt, je gaat leren bewustere keuzes te maken, hoe lees ik een etiket van een product en waar moet ik op letten, je krijgt advies over beweging en je krijgt tips over hoe je omgaat met verleidingen. Alles draait om wat bij jou past. Jij wilt beter in je vel komen zitten en een gezonde levensstijl creëren die je makkelijk vol kan houden. Dan past Food 4 you helemaal bij jou!

Ik heb diverse mogelijkheden in begeleiding. Van losse weegmomenten, een voedingsanalyse tot een compleet pakket met meerdere begeleidingsmomenten. Ik vertel u er graag meer over. U kunt mij telefonisch bereiken of per mail.

Doordat ik aangesloten ben bij de Beroepsvereniging gewichtsconsulente Nederland (BGN) is het mogelijk om een vergoeding te krijgen via uw ziektekostenverzekering. Ik geef u hier graag meer info over tijdens een persoonlijk en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contactgegevens

Naam: Suzanne van de Mosselaer

Adres: De Dollard 32 , Veghel

Telefoon: 0637173914

E mailadres: svdmosselaer@hotmail.com

Website: www.food-4you.nl