Hoe makkelijk wil je het hebben? Deze slanke en heerlijke mihoensalade staat in 15 minuten op tafel.
Ingrediënten:
- 125 gram mihoen
- 1 rode paprika
- ½ broccoli
- 100 gram gesneden ijsbergsla
- 60 gram ongezouten cashewnoten in kleinere stukjes gehakt
- 6 eetlepels sojasaus
- 1 halve limoen
Bereidingswijze:
- Bereid de mihoen volgens de verpakking. Spoel af met koud water.
- Snijd de broccoli in kleine roosjes en kook in vijf minuten beetgaar.
- Snijd de paprika in dunne reepjes.
- Rooster de cashewnootjes ongeveer 3 minuten in een pan zonder olie.
- Maak een dressing van de sojasaus, het sap van een halve limoen en wat versgemalen zwarte peper.
- Meng de broccoli en paprika door de mihoen.
- Giet de dressing erover en meng door de salade.
- Verdeel de ijsbergsla over twee borden en verdeel het mihoenmengsel over de ijsbergsla.
- Strooi de cashewnoten over de mihoensalade.
Smakelijk eten.