Dit is een heerlijk, vegetarisch, snel en makkelijk gerecht als je niet veel tijd hebt maar als je toch lekker en gezond wilt eten.
Benodigdheden:
- 75 gram volkoren spaghetti of spelt pasta
- 1 rode paprika in stukjes
- 2 eetlepels gekruide tofublokjes
- ½ tomaat
- 1 uitgeperst teentje knoflook
- zwarte peper
- 1 eetlepel Parmezaanse kaas
sla en komkommer
Bereidingswijze:
- Kook de spaghetti volgens de verpakking en laat deze uitlekken.
- Bak de tofublokjes zonder olie of boter maar met de knoflook 1 minuut in een hapjespan. Voeg de paprika en de ½ tomaat toe en laat dit 5 minuten met deksel smoren.
- Zet het vuur uit en roer de spaghetti door dit groentenmengsel. Bestrooi ruim met peper en de Parmezaanse kaas.
Lekker met komkommer en ijsbergsla.
Denk eraan. Zorg dat de helft van je bord altijd met groenten gevuld is. Wil je niet vegetarisch eten? Dan kun je de tofu vervangen door 1 eetlepel spekjes.
Smakelijk eten
Mylène Ruyters