Sjan Goeijenbier, Overijssel

Mijn naam is Sjan Goeijenbier, gewichtsconsulente en kindervoedingscoach in Oldenzaal (Overijssel) en met mijn praktijk “Gezond & Slank voedingsadvies op maat” ben ik werkzaam in de regio Oost Twente.

Als kind had ik al overgewicht en na het krijgen van de kinderen werd mijn gewicht alleen maar hoger. In 1996 ging de knop om en ben ik in een jaar tijd ruim 20 kg afgevallen. Ik ben gezonder gaan eten en meer gaan bewegen. Voelde me daar prettiger door en sindsdien ben ik mij gaan verdiepen in voeding. Om een stok achter de deur te hebben ben ik cursusleidster geworden. Daardoor ben ik op gewicht gebleven. Ik heb toen besloten om van mijn hobby ( gezond en lekker) mijn beroep te maken., zodat ik mensen ook een persoonlijke begeleiding kan aanbieden. Na het afronden van de opleiding gewichtsconsulente in 2008 ben ik van start gegaan met mijn praktijk “Gezond & Slank”. Sinds 2014 ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen.

Ik werk niet met shakes of supplementen, maar volg de richtlijnen van het Voedingscentrum.

IK MAG ALLES ETEN!

De “Ik mag alles eten” methode van GCN kan men volgen met een persoonlijke begeleiding aan huis of in een huiskamergroep.

Doordat ik aangesloten ben bij de beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland ( BGN), zijn er een aantal zorgverzekeraars die ( gedeeltelijk) de kosten vergoeden.

Gewichtsconsulente / kindervoedingscoach
Sjan Goeijenbier
Bitterzoet 7, 7577 BP Oldenzaal
0541 53 50 35 / 06 40 00 79 79
gezondenslank@live.nl
www.gezondenslank.eu
Workshops gevolgd bij GCN:
-Hoe werk ik met het werkboek “ik mag alles eten” (2015)