Sietse van der Meer, Friesland

Welkom op de pagina van gewichtsconsulent Sietse van der Meer

Mijn naam is Sietse van der Meer en ben ik gediplomeerd gewichtsconsulent. Enkele jaren geleden was ik op zoek naar manieren om af te vallen. De kilo’s stapelende zich op en het was tijd geworden om er iets aan te doen.

Overal waar ik kwam en op elke website die ik bezocht werd een ander advies gegeven.Op de ene website werd een koolhydraatarm dieet aanbevolen en volgens een andere website moest ik juist het tegenovergestelde doen.

Kortom, ik zag door de bomen het bos niet meer en ik dacht: Dit moet toch anders kunnen? Waarom niet ‘normaal’ eten zonder al die poespas? Ik heb op dat moment besloten de studie gewichtsconsulent te gaan volgen. De kennis die ik heb opgedaan wil ik graag delen. Ik ben ervan overtuigd dat de oplossing in jezelf zit en dat dit de weg is naar blijvende verandering.

Door persoonlijke coaching en begeleiding help ik jouw doel te bereiken. Verwacht daarom moeilijke recepten, maaltijdvervangers, of een streng dieet. Dit werkt vaak averechts. Kies je voor Wichtich, dan kies je voor een gezonde leefstijl voor de lange termijn!

Ik werk volgens de GCN methode: ‘ik mag alles eten Deze afslankmethode is gebaseerd op het maken van keuzes, het zoeken naar alternatieven en niet door het verbieden van bepaalde voedingsmiddelen. Gewicht verliezen is daardoor niet het uitgangspunt maar een logisch gevolg.

Bij elk traject krijg je een handig werkboek mee met informatie en huiswerkopdrachten. Dit boekje kun je ook gebruiken als naslagwerk.

Wichtich is aangesloten bij de BGN. Dit betekent dat een traject bij Wichtich (gedeeltelijk) vergoed wordt als je een aanvullende zorgverzekering hebt. Hiermee kun je flink wat geld besparen!

Benieuwd naar wat anderen zeggen over Wichtich? Kijk dan eens www.wichtich.frl of https://www.facebook.com/www.wichtich.frl/

Neem vrijblijvend contact op. Je kunt ook altijd bij me terecht voor al je vragen of opmerkingen. Bel, app of mail gerust.

Wichtich

Lenteklokje 41

8935KS Leeuwarden

Info@wichtich.frl

06-46424940

Workshops gevolgd bij GCN:

-Hoe werk ik met het werkboek “ik mag alles eten” (2017)
Food blog