Sietse van der Meer, Friesland

Welkom op de pagina van gewichtsconsulent Sietse van der Meer

Mijn naam is Sietse van der Meer uit Leeuwarden (Friesland) en ik ben in opleiding voor gewichtconsulent. Ik heb mijn studie bijna afgerond en ik ben op zoek naar gemotiveerde ‘proefpersonen’ die ik mag begeleiden naar een evenwichtige levensstijl.

Ik mag alles eten!

Ik werk met de succesvolle GCN afslankmethode “ik mag alles eten”. Deze methode leert je om op een andere manier met eten om te gaan. Je gaat ontdekken wat goed voor jou is en wat je valkuilen zijn. Tijdens het coaching traject gaan we er voor zorgen dat je een gezonder leefpatroon krijgt. Hierdoor ontstaan voor jou nieuwe mogelijkheden en alternatieven waardoor een andere, gezondere levensstijl zich aanbiedt waardoor je slanker wordt en gaat afvallen.

Dit alles op basis van een gezond eetpatroon en normaal eten, dus zonder een streng dieet.

Spreekt dit je aan? Neem dan vrijblijvend contact op.

Je bent het immers waard!

Sietse van der Meer 
Leeuwarden (Friesland) 
E: sietse_vandermeer@hotmail.com
T: 06-46424940
Workshops gevolgd bij GCN:
-Hoe werk ik met het werkboek “ik mag alles eten” (2017)
Food blog