Sandra Roos-Kuiper, Groningen

NATUURLIJK SANDRA | VOEDINGSCOACH

Woon jij in Groningen en wil jij graag werken aan een gezondere leefstijl voor jou en je gezin? Meer balans, energie en een gezond gewicht bereiken op een natuurlijk manier?

Mijn naam is Sandra Roos-Kuiper en als gewichtsconsulent, voedingstherapeut, kindervoedingsadviseur en natuurvoedingsadviseur help ik jou (en je gezin) daarmee.

Als gewichtsconsulent werk ik met de succesvolle methode ‘Ik mag alles eten’. Deze is ontwikkeld door Gewichtsconsulenten Nederland (GCN). Deze methode is niet gebaseerd op een dieet, maar gaat juist uit van een gezond eetpatroon dat inpasbaar is in je dagelijkse leven. Het gaat om keuzes maken, kennis, bewustwording en motivatie.

Daarnaast geef ik nog (kook)workshops, cursussen en powerwalking.

Naast mijn eigen praktijk werk ik nog 32 uur per week in een Natuurvoedingswinkel in Groningen als assistent-bedrijfsleidster en ben daardoor ook dagelijks aan het werk met gezonde en verantwoordelijke producten. Heb veel kennis over producten en kan je daarover veel vertellen. Ik houd mij verder bezig met duurzaamheid en natuurlijke producten.

Ben moeder van 3 kinderen, getrouwd en woon/werk in Groningen.

Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek, neem dan een kijkje op mijn site.

Natuurlijk Sandra | voedingscoach Sandra Roos-Kuiper GCN
Petrus Hendrikszstraat 26
9714 EG Groningen
06-31164548
www.natuurlijksandra.nl
info@natuurlijksandra.nl