Welkom op de pagina van gewichtsconsulente Sandra de Meulemeester-Rutten gcn-consulente-sandra-de-meulemeester

Mijn naam is Sandra de Meulemeester-Rutten en ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente. en ik ben werkzaam in Reuver (Limburg) en omgeving. Ik ben getrouwd met Eric en we hebben een dochter, Saskia. Ik werk al jaren naar volle tevredenheid als administratief medewerkster bij Schreurs Installaties in Reuver, maar heb toch altijd de gedachte gehad om nog iets anders erbij te leren. Mijn eigen gevecht tegen de kilo’s en mijn grote wens om mensen te helpen, kwamen samen in de opleiding tot gewichtsconsulent. Ik ben superblij met mijn eigen praktijkje en ik sta voor je klaar!
Een gewichtsconsulente begeleidt, motiveert, stimuleert, geeft tips en adviezen aan gezonde mensen, jong en oud om een gezond gewicht te krijgen en om een gezond leef- en voedingspatroon te ontwikkelen, naar de richtlijnen van het Voedingscentrum.

Hoe dan?

Door de afvalmethode “Ik mag alles eten” van Gewichtsconsulenten Nederland (GCN).
Geen speciaal-, crash- of streng dieet, niet de hele dag door calorieën tellen, geen pillen en geen shakes, maar met gewoon en normaal lekker eten.

GEWOON ETEN EN TOCH AFVALLEN!

Je leert o.a. jezelf beter kennen.
Je leert je valkuilen kennen, ook al denk je dat je die niet hebt.
Je leert met je valkuilen omgaan.
Je leert dat verandering mogelijk is en je leert hiermee om te gaan.
Het leerproces lijkt misschien vreemd en kan je afschrikken, maar alles gaat stap voor stap, en je doet het in jouw eigen tempo.

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) en van Gewichtsconsulenten Nederland (GCN).

Nieuwsgierig geworden? Neem dan vandaag nog contact met me op!

Gewichtsconsulent Andere Appeltjes
GCN gewichtsconsulente Sandra de Meulemeester-Rutten
Telefoon: 06-48061429
E-mail: gewichtappeltje@gmail.com
website: www.gewichtappeltje.nl
Adres: Burg. Moorenstraat 26, 5953 GD Reuver

Workshops die bij GCN gevolgd zijn: 

  • Werken met het werkboek “ik mag alles eten” (2017)
  • Veranderen van eetgewoonten (2017)