Sandra Boerman, Zuid-Holland

Gewichtsconsulente Sandra Boerman, Zuid-Holland

Wil je je leefstijl op een positieve manier veranderen, afvallen, aankomen of juist  op gewicht blijven?  Ik help je graag om je doel te verwezenlijken!

Mijn naam is Sandra Boerman. Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten (BGN) en werkzaam in Naaldwijk (Zuid-Holland) en omgeving. Sandra Boerman GCN gewichtsconsulente

Wat mag je Eten?

Een veel gestelde vraag is: “Wat kan ik eten als ik wil afvallen?” En dat is eigenlijk wel een hele logische vraag, hoe vaak lees of hoor je wel dat je iets niet zou mogen eten? Regelmatig horen we dat brood, pasta, aardappelen, rijst, melk eieren en zelfs fruit uit je voeding zou moeten schrappen.

Maar gaat dat niet te ver? Moet je dan de hele dag als een konijn op worteltjes gaan zitten kauwen? En de hele dag een hongergevoel hebben?

Wat mag je niet eten?

Er is natuurlijk bepaalde voeding waar je beter wat minder van zou kunnen eten. Maar verboden producten zijn er niet.

Uiteindelijk gaat het om het vinden van een gezonde balans die werkt voor jouw unieke lichaam en levensstijl.
Daar zou ik je graag bij helpen.

Ik mag alles eten!

Ik werk met de succesvolle methode ‘Ik mag alles eten’. Deze is ontwikkeld door Gewichtsconsulenten Nederland (GCN). Deze methode is niet gebaseerd op een dieet, maar gaat juist uit van een gezond eetpatroon dat inpasbaar is in je dagelijkse bestaan. Het gaat om keuzes maken, kennis, bewustwording en motivatie.

Ik zal je motiveren, stimuleren, begeleiden en voorzien van de nodige tips, adviezen en informatie om je doel te bereiken.

Wil je graag meteen aan de slag of wil je meer informatie? Neem dan contact op met mij:

Blij met je lijf!

GCN-gewichtsconsulente Sandra Boerman

Wagenaarstraat 36

2671 TZ

Naaldwijk (Zuid-Holland)

Tel: 06-21409187

Email: sandra@blijmetjelijf.com

Website: www.blijmetjelijf.com

Workshops die bij GCN gevolgd zijn: 

  • Werken met het werkboek “ik mag alles eten”
  • Veranderen van eetgewoonten