Gewichtsconsulent Rob Lemmen

Mijn naam is Rob Lemmen uit Koningslust en ik ben fitness instructeur en gediplomeerd gewichtsconsulent en ik kan jou voorzien van voedingsadvies. Ik begeleid mensen die op een gezonde manier willen afvallen en die hun leef en eetpatroon willen verbeteren zonder een streng dieet te volgen.roblemmen

Een gewichtsconsulent begeleidt, motiveert, stimuleert, geeft tips en adviezen aan gezonde mensen, jong en oud om een gezond gewicht te krijgen en om een gezond leef- en voedingspatroon te ontwikkelen, naar de richtlijnen van het Voedingscentrum.

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) en Gewichtsconsulenten Nederland (GCN).

Over mij:

Sport is mijn passie en daarom ben ik in 2011 ben ik begonnen met werken als fitnessinstructeur wat ik tot op heden nog doe. Mijn uiteindelijke doel was om Personal Trainer te worden. Mensen begeleiden bij het behalen van hun fysieke doelstellingen en het creëren van een gezondere leefstijl. Nadat ik mijn studie op het CIOS in Sittard had afgerond heb ik me meteen ingeschreven voor de NASM Personal Trainer opleiding die ik in april 2014 heb afgerond. In 2015 heb ik de opleiding tot BGN Gewichtsconsulent afgerond zodat ik klanten ook een voedingsadvies kan geven. Ik ben nog steeds niet uitgeleerd, ik blijf opleidingen volgen om mijn kennis te vergroten en deze met u te delen om ervoor te zorgen dat u uw doelstellingen behaalt.
Afslanken met de GCN -methode ” ik mag alles eten”

Voor deze begeleiding werk ik met de methode ‘ik mag alles eten’.  Deze afslankmethode is gebaseerd op het maken van nieuwe keuzes, het zoeken naar alternatieven en niet door het verbieden van bepaalde voedingsmiddelen. Gewicht verliezen is daardoor niet het uitgangspunt maar een logisch gevolg. Ik besteed aandacht aan zowel gezonde voeding, beweging en ontspanning.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Of ben je nieuwsgierig naar de ‘ik mag alles eten’ methode van Gewichtsconsulenten Nederland? Mail of neem telefonisch contact me op.

NEXT LEVEL Personal training
GCN gewichtsconsulent Rob Lemmen
Meester Caelersstraat 5
5984 PJ Koningslust, Limburg
mob. 06-30134365
email: info@nextlevel-pt.nl
http://www.nextlevel-pt.nl
Mijn werkgebied is Koningslust en omgeving (Limburg)

Workshops gevolgd bij GCN:
-Veranderen van eetgewoonten (2017)
-Hoe werk ik met het werkboek “ik mag alles eten” (2017)