Proteïne fluffy

7 juni 2016

Eiwit fluffy

Ok, ik ben helemaal overgehaald. De proteïne fluffy. Sinds ik Instagram heb word ik overspoeld met ideeën om nieuwe dingen uit te proberen. Aangezien ik nog nooit een bestelling had gedaan om eiwitten te bestellen (wat een onzin vond ik dat!!!) was de drempel voor  mij behoorlijk hoog. Maar overal kwam ik de de term “Protein Fluff” tegen! De mooiste en lekkerste plaatjes kwamen voorbij zodat ik toch overstag ben gegaan en heb ik me een enorme pot caseïne vanille besteld. Nu ben ik helemaal verkocht. Het is lekker, zeer laag in calorieën, hoog in eiwitten, vult het enorm en je kunt er bergen van eten zonder je schuldig te voelen! Dit is de beste uitvinding ooit!

Wat heb je nodig voor 1 mega grote Protein Fluff? proteine fluffy

1 Scoop Micellare caseïne (25 gram)
1 bakje ijsblokjes
200 ml melk of water
eventueel 125 gr bevoren fruit (zonder fruit neem je 200 ml vloeistof en met fruit 100 ml)

Belangrijk is dat je een goede blender of een keukenmachine gebruikt voor het crushen van het bevroren ijs. Met normale whey gaat het overigens ook niet lukken om een goede stevige fluff te krijgen. Je hebt echt caseïne nodig voor dit recept.

Bereidingswijze

Blender het bevroren fruit en/of ijs in een keukenmachine (of sterke blender) met de vloeistof. Voeg vervolgens de caseïne toe en blender tot een romig mengsel. Nu ga je met een mixer aan het werk. Klop het geheel voor minimaal 5 minuten tot een luchtige massa. Nu heb je een echte Protein Fluff! IMG_2188

Tip: varieer met diverse soorten fruit en smaken

Smullen maar!!!

Print Friendly, PDF & Email