Proteine fluff mango/sinaasappelsap

20 juni 2016

Wat heb je nodig voor 1 medium portie Proteïne Fluffy?

Inmiddels ben ik volop aan het variëren met proteïne fluff of eiwitfluffy of hoe je het ook wilt noemen. De porties heb ik nu veranderd van misselijkmakend groot naar medium zalig gevuld.

Ingrediënten:
proteine fluffy

  • 15 gram Micellare caseïne (klik hier)
  • 150 gram ijsblokjes
  • 50 ml jus d’orange
  • 50 ml halfvolle melk
  • 75 gram bevroren mango
  • beetje zoetstof

Belangrijk is dat je een goede blender of een keukenmachine gebruikt voor het crushen van het bevroren ijs.

Bereidingswijze

Blender het bevroren fruit en het ijs in een keukenmachine (of sterke blender) met de vloeistof. Voeg vervolgens de caseïne toe en blender tot een romig mengsel. Nu ga je met een mixer aan de slag. Klop het geheel voor minimaal 5 minuten tot een luchtige massa. Nu heb je een echte Protein Fluff! (ongeveer 150 kcal!)

Smullen maar!!!

Mylène Ruyters

mango fluffy
Print Friendly, PDF & Email