Voor gewichtsconsulenten

Bij GCN staat samenhorigheid, elkaar versterken en kennisdeling centraal. Samen staan we sterk, samen kunnen we meer bereiken dan alleen.

Waarom zou je het wiel opnieuw gaan uitvinden als je kunt gebruik maken van een jonge, frisse professionele organisatie met inmiddels in alle provincies gediplomeerde GCN gewichtsconsulenten?

Wij bieden gewichtsconsulenten de mogelijkheid om te werken met de “Ik mag alles eten” methode. Ben je gewichtsconsulent of help je als professional mensen naar een gezond gewicht, dan vind je op deze pagina meer informatie.

Wat houdt het in?

Als gewichtsconsulent biedt je een eigen programma aan maar je maakt gebruik van de boeken “Ik mag alles eten” met de bijbehorende opdrachten over voeding, beweging en ontspanning.

Wat is de meerwaarde voor een gewichtsconsulent?

  • De vacature gewichtsconsulent betekent eigenlijk een gratis lidmaatschap, je betaalt enkel 25 euro per jaar voor je pagina met je persoonlijke tekst en foto op onze website. Klik hier om je aan te melden.
  • Je wordt toegevoegd aan ons besloten FB groep waar je veel basismaterialen kunt downloaden zoals intakeformulieren, recepten en tips. Ook kun je hier je vragen stellen en ervaringen delen met andere GCN gewichtsconsulenten die werken met de methode “Ik mag alles eten” methode. Dit levert naast tijdsbesparing voor klanten en klantenwerving ook zekerheid voor de klant op omdat deze methode herkenbaar en succesvol is.
  • Je kunt via de webshop diverse mooie boeken bestellen die gebaseerd zijn op de methode.
  • Herkenbaarheid voor je klanten.

De “ik mag alles eten” methode is de enige methode die voor blijvende gedragsverandering zorgt door middel van “normaal” eten zonder een dieet te volgen.

Wie kan volger worden?
Elke professional die wil starten of al een tijdje bezig is om mensen naar een gezond eetgedrag te begeleiden. Maar zeker ook voor de ervaren professional met als hoofddoel om mensen te begeleiden naar een gezonde leefstijl.

Wij bieden voor de GCN volger de mogelijkheid tot het aankopen van materialen/diensten (workshops) die te maken hebben met de “Ik mag alles eten” methode:
  • Coaching d.m.v. workshops of individuele begeleiding
  • Het bestellen van werkboeken (GCN afslankmethode “ik mag alles eten”) voor volwassenen of kinderen
  • De groepscursus “ik mag alles eten” d.m.v. het volgen van de desbetreffende workshop
  • Flyers, posters en de banners
  • Toegang tot het gesloten forum waar materialen te vinden zijn zoals, intakeformulieren, weekmenu’s, brieven voor huisartsen etc.. Deze toegang krijg je na het volgen van een workshop die gegeven wordt door Thea Peeters of Mylène Ruyters.
Heb je interesse in het werken met de GCN methode “ik mag alles eten”? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Bel voor direct contact naar onze accountmanager Thea Peeters 06-10215489

Word jij onze nieuwe collega?

Wil je naar de webshop? Klik dan op deze link