Petra Kok, Friesland

Welkom op de pagina van gewichtsconsulente Petra Kok

Mijn naam is Petra Kok en ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente. Ik begeleid mensen die op een gezonde manier willen afvallen, slanker willen worden en die hun leef en eetpatroon willen verbeteren. Mijn werkgebied is Makkum (Friesland) Súdwest-Fryslân en omstreken. petra-kok-gewichtsconsulente-gcn

Een gewichtsconsulente begeleidt, motiveert, stimuleert, geeft tips en adviezen aan gezonde mensen, jong en oud om een gezond gewicht te krijgen en om een gezond leef- en voedingspatroon te ontwikkelen, naar de richtlijnen van het Voedingscentrum.

Ik probeer mensen te helpen in hun zoektocht naar een gezondere levensstijl. Dat kan zijn omdat men graag wat kilo’s wil verliezen, maar ook als men juist wat wil aankomen of voor advies over gezond en bewust eten. Ik ga niet uit van een schoonheidsideaal maar van een gewicht wat gezond is en wat bij jou past! Mijn doel is om samen op zoek te gaan naar een oplossing voor de problemen waar je tegen aan loopt.

Ik mag alles eten!

De “Ik mag alles eten”-methode is gecreëerd uit onvrede over huidige methodes om af te vallen. Deze afslankmethode is gebaseerd op het maken van nieuwe keuzes, het zoeken naar alternatieven en niet door het verbieden van bepaalde voedingsmiddelen. Gewicht verliezen is daardoor niet het uitgangspunt maar een logisch gevolg. Er wordt aandacht besteed aan zowel gezonde voeding, beweging en ontspanning. Op het moment dat je je eetgedrag en -gewoonten gaat veranderen zal jouw leefstijl veranderen en zul je gewicht gaan verliezen. Wij geloven in een combinatie van kennis/gesprekken/opdrachten en motivatie. Op deze manier is bewezen dat de kans op blijvende gedragsverandering en gewichtsverlies het grootst is.
JIJ BENT HET WAARD!

Met de “ik mag alles eten”-methode hoef je niet apart te koken voor jezelf en je gezinsleden. Het gaat om een gezonde levensstijl en gezonde voeding volgende de Schijf van Vijf en Richtlijnen Gezonde Voeding. Dus geen dure producten, alles is in principe in de supermarkt te krijgen!

Ik kom bij je thuis

Als ambulant werkend gewichtsconsulent kom ik bij jou aan huis. De plek waar jij je het meest op je gemak voelt. Maar mocht je toch liever bij mij thuis afspreken, dan is dat uiteraard ook mogelijk.  Geen gedoe met vervoer of oppas, argumenten die meteen aan de kant kunnen worden gezet om te beginnen met je nieuwe levensstijl! En wil je het samen met familie, vrienden of vriendinnen doen? Ook dat is mogelijk!

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland en van Gewichtsconsulenten Nederland (GCN).

Benieuwd wat ik voor jou kan doen?

Gewichtsconsulente Friesland Petra Kok
Krommesloot 27
8754 GD Makkum
telefoon: 06-38515902
e-mail: petra@gewichtsconsulentefriesland.nl website: www.gewichtsconsulentefriesland.nl
Mijn werkgebied is Makkum (Friesland)
Workshops gevolgd bij GCN:
-Hoe werk ik met het werkboek “ik mag alles eten” (2017)