Over Mylène

Mijn naam is Mylène Ruyters, gediplomeerd gewichtsconsulente, eigenaar van Gewichtsconsulenten Nederland en schrijfster van het boek “Wat zou Mylène zeggen?” en tegenwoordig eigenaar van MRC ( Mylène Ruyters Cosmetics) .

Maar vooral kan ik me ervaringsdeskundige op het gebied van ongecontroleerd eten en diëten noemen.

Uit onvrede over het bestaande aanbod aan methodes, besloot ik als “ex-eetverslaafde” een methode te ontwikkelen om gezonder en toch lekker te kunnen eten. De gangbare boeken om gewicht te verliezen blinken vaak uit door een overdaad aan “verboden.” En vele voedingsmiddelen worden vaak nog aantrekkelijker op het moment dat ze verboden worden. De nadruk bij de “Ik mag alles eten” methode ligt op het veranderen van je leefstijl. Het “enige” wat je hoeft te doen is de juiste keuzes te maken.

In 2012 schreef ik het boek met als uitgangspunt “Ik mag alles eten”. Een boek dat gebaseerd is op de dingen die je WEL mag eten i.p.v. wat je NIET mag eten. Een methode die eenvoudig en ongecompliceerd is en waarbij je betere keuzes leert maken mbt tot voeding en leert kiezen voor gezondere alternatieven. Geen extreme diëten die bij voorbaat gedoemd zijn om te mislukken. Kleine stappen vooruit. Gaandeweg het coachingstraject op basis van mijn boek ga je zelf inzien dat het ook anders kan. Het zelf laten inzien maakt het efficiënt. Je smaak, interesses en beleving van voeding zal gaan veranderen. Een gezondere leefstijl krijg je door haalbare doelen te stellen waarbij je je lekker in je vel voelt en het ook leuk en gezellig blijft en waarbij je lief bent voor jezelf.

Mylene Ruyters

Mijn manier van leven dus. Inmiddels hebben meer dan 60 consulenten de “ik mag alles eten”-methode overgenomen en dit aantal groeit nog steeds explosief. De consulten worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed.

Gezonde groetjes,

Mylène Ruyters