Ovenschotel met veel groenten
Ingrediënten:
- 2 el olijfolie
- 1 ui, in halve ringen
- 2 tenen knoflook, geperst
- 1 schaal runderreepjes naturel (ca. 350 g)
- 1 courgette, in halve plakjes
- 1 blik tomatenblokjes (400 g)
- 1 zak aardappelschijfjes (600 g, diepvries)
- 1 zakje gemalen kaas belegen 30 + (150 g)
Bereiden:
- Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de olie in een braadpan. Fruit de ui en de knoflook 1 min. Voeg de runderreepjes toe en bak in 3-4 min. gaar. Schep de courgette erdoor en bak nog 3 min. Schenk de tomatenblokjes in de pan en verwarm het geheel nog 3-4 min. Breng op smaak met peper en zout. 2. Schep het vlees-groentemengsel in de ovenschaal. Verdeel de bevroren aardappelschijfjes erover en bestrooi met de kaas. 3. Bak de ovenschotel in de voorverwarmde oven in 25-30 min. goudbruin en gaar.