Dit is toch wel 1 van mijn favoriete snelle en slanke recepten. Tip; maak meteen meer van deze soep en vries in porties in.
Benodigdheden:
- 1 grote kipfilet
- 125 gram taugé
- 1 theelepel sambal
- 150 gram mihoen
- 200 gram gesneden paksoi
- 2 eieren
- 1 kippenbouillonblokje
- 1 klein scheutje ketjapsaus
Ingrediënten:
- Doe een liter water in een pan, voeg hierbij de bouillon en de kipfilet toe en laat 30 minuten zachtjes koken.
- Kook de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Kook de eieren in 8-9 minuten hard. Pel en snijd in plakjes.
- Haal de kipfilet uit het water, snijd deze in reepjes en doe de reepjes samen met de ketjapsaus en sambal terug in het water.
- Voeg nu de taugé, paksoi toe en laat enkele minuten meepruttelen.
- Verdeel de mihoen over 2 kommen, schenk hier de soep over en maak af met plakjes ei.
Smakelijk eten