Nieuwsbrief

27 januari 2017
  • NieuwsbriefLogo GCN Nederland
Februari, 2017 Jaargang 1, nummer 1

Waar kies jij voor?

Aankomen is een proces van jaren. Ieder jaar een paar kilo erbij en voor je het weet ben je 10 jaar en 25 kilo verder….Zou je die in zo’n korte tijd blijvend en duurzaam kwijt kunnen raken? Wat denk je zelf?

Waar kies jij voor? Crash diëten werken misschien op korte termijn maar eigenlijk verandert er niks en na het crashen val je terug in je oude patroon. In je hoofd moet een andere denkwijze aangeleerd worden om langdurig resultaat te hebben.

Bij GCN gaan we samen met jou kijken welk voedings-, leef- en beweegpatroon het beste bij jou past om duurzaam en voor altijd die overtollige kilo’s kwijt te raken. Dat is wat de consulenten van GCN (GewichtsConsulentenNederland) doen

GCN: waar staan wij eigenlijk voor? Geen crash diëten, pillen, repen, shakes of maaltijdvervangers maar meer groente en fruit en normale maaltijden met ruimte voor af en toe iets extra’s. Niet klakkeloos minder eten maar anders eten EN ook je gedachten veranderen over eten zodat je nooit meer terugvalt in je oude, ongezonde leefpatroon.

Dit geeft op lange termijn altijd een blijvend resultaat zonder jo-jo effect!

Wij van GCN hebben allemaal een erkende opleiding gevolgd tot voedingsdeskundige en gewichtsconsulent en blijven ook cursussen volgen om up to date te blijven.

 

 

vruchtenyoghurt gcn

Aardbeienyoghurt met 3 procent aardbeien.

Het klinkt vreemd, maar dit soort producten zijn in elke supermarkt te koop. De aardbeiensmaak en -kleur zijn afkomstig van talrijke e-nummers. Ook vitamines zijn ver te zoeken. Dat terwijl je vruchtenyoghurt heel gemakkelijk zelf kunt maken met bijvoorbeeld (diepvries) aardbeien, kersen, banaan, bosbessen of perzik. Lees het volledige artikel inclusief recept op onze website.

 

 

Zelf thee maken van verse kruidenthee

Thee is een van de gezondste dranken ter wereld. Je kunt kiezen voor een kant-en-klaar theezakje maar je kunt ook heel makkelijk zelf thee maken van verse kruiden en specerijen.

Salie

Salie heeft een desinfecterende werking. Saliethee werkt daardoor tegen ontstoken tandvlees. Ook helpt salie als je last hebt van je maag, darmen of lever. Doe wat verse of gedroogde salie in een theezeef en hang de zeef in water dat net van de kook af is. Lees het hele artikel en meer tips over zelf thee maken op onze website.

Ditmaal willen we Betty Wijbenga in het zonnetje zetten. Betty heeft haar praktijk in Friesland. betty-wijbenga

Ik werk met de methode van de GCN “ik mag alles eten” Hierbij leer ik je om op een positieve wijze over voeding te denken en werken we aan je eetgewoontes en eetpatroon. Geen gedoe met shakes en maaltijdvervangers.

Je eigen betrokkenheid is hierbij van groot belang. Het effect van de begeleiding hangt mede af van jouw motivatie om te werken aan gedragsveranderingen. Hierbij ga ik je uiteraard helpen en je ondersteunen om de juiste voedings-/en leefstijlaanpassingen aan te leren. Je krijgt hierbij ook hulp van het GCN werkboek.

Samen bereiken wij dat doel.

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland en bij Gewichtsconsulenten Nederland (GCN).

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Bel of mail me voor een kennismakingsgesprek.

GCN gewichtsconsulente Betty Wijbenga

It Gielhertsje 10

9271 LB De Westereen

telefoon: 06-15400646

e-mail: info@sunens.net

http://www.sunens.net

Mijn werkgebied is De Westereen (Friesland) en omgeving

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email