Nicole Wauters, Zeeland

Je wilt gezonder eten, fitter worden, je lekkerder in je vel voelen of meer aandacht en tijd voor jezelf creëren. Maar dat is in je eentje best lastig. Want waar begin je en hoe houd je het vol? Slanksalon Manifit helpt je erbij met advies, producten en behandelingen. We zijn jouw begeleider, vraagbaak, sparringpartner én stok achter de deur. Want die heeft iedereen soms wel even nodig. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Over mij

Hallo, ik ben Nicole Wauters. Wat leuk dat je op mijn site kijkt! Hier lees je over wat Slanksalon Manifit allemaal doet. Maar je wilt vast ook wel weten met wie je te maken krijgt, als je Slanksalon Manifit in zou schakelen om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Ik vertel dan ook graag wat over mezelf. 

Van jongs af aan wilde ik al voor anderen zorgen en dat is er nooit meer uitgegaan. Ik word er gewoon zó blij van. Maar in 2012 zat ik niet zo lekker in mijn vel. Ik voelde me te zwaar en hikte daar echt tegenaan. Ik kwam toen met een gewichtsconsulente in contact, ging hardlopen en diëten enviel 12 kilo af in een half jaar tijd. Ik had al mijn energie weer terug. Sterker nog, ik besloot zelf ook gewichtsconsulente te worden. Dat was het begin van Slanksalon Manifit.

Sindsdien heb ik heel wat opleidingen gevolgd, ben ik gediplomeerd gewichtsconsulente en gecertificeerd voor hoofd-, nek-, schouder- en rugmassages. Ik heb me bovendien gespecialiseerd in het werken met etherische oliën en maak gebruik van bewezen methoden en producten om een gezond gewicht te bereiken.

Naast mijn baan als onderwijsassistente is Slanksalon Manift nu mijn passievolle, uit de hand gelopen hobby. Het geeft me veel voldoening. Net zoals ik er als onderwijsassistente enorm van geniet om jonge kinderen nieuwe doelen te laten bereiken, ze zelfvertrouwen te geven en ze te zien stralen, voelt het ook enorm fijn om datzelfde voor volwassenen te kunnen betekenen. Het blijft iedere keer weer bijzonder om het vertrouwen te krijgen, betrokken te mogen zijn in iemands onzekerheden en persoonlijke doelen en hier een positieve bijdrage aan te kunnen leveren. Ik hoop dat ook voor jou te mogen doen.

Wil je een keertje vrijblijvend kennismaken? Neem dan contact met me op. Ik luister graag naar jouw verhaal en leg uit hoe ik jou persoonlijk kan begeleiden naar een fittere, vitalere en gezondere toekomst. Je hoeft het niet alleen te doen, we doen het samen!

Dit doet Manifit

Manifit helpt jou bij het bepalen en bereiken van je persoonlijke doelen op het vlak van gezonder leven, fitter worden en beter in je vel zitten. Dit is hoe we dat doen.

  1. We starten altijd met een kennismakingsgesprek. Hierin vertel jij jouw verhaal, wat je wilt bereiken en waar je tegenaan loopt.
  2. Manifit laat weten hoe we het probleem samen te lijf kunnen gaan. We hebben verschillende tools, zoals het Moodboard en Eetboek, om je meer bewust te laten nadenken over wat je nu (verkeerd) doet en hoe het komt dat het je nog niet gelukt is om dit te veranderen. We laten je zien welke gewoonten je kunt doorbereken en welke nieuwe gewoonten je kunt aanleren.
  3. Aan de slag! Met concrete tips en adviezen, heldere doelen en overzichtelijke tussenstapjes zet je de eerste stappen. Zelf, thuis, met gezondere voeding (eventueel de producten van Straight Away) en meer beweging, passend bij jouw doelen en interesses. Waar nuttig en gewenst biedt Manifit je tevens behandelingen aan met de Weight-Losing Expert Master en verschillende massages om je beter te leren ontspannen en hoofdpijn- of spierklachten te verminderen.
  4. De eerste zes weken kom je wekelijks terug naar Manifit en bespreken we hoe het gaat, waar je tegenaan loopt en wat je motiveert om vol te houden. We zijn de stok achter de deur en geven je tips en adviezen.
  5. De eerste zes weken zijn vaak de grootste uitdaging. Daarna kijken we of je het op eigen kracht verder kunt zetten. Velen vinden het fijn om af en toe nog eens terug te komen naar Manifit, als motivatie en (daar is hij weer) die bekende stok achter de deur.

Slanksalon Manifit is ook aangesloten bij de Welnessfederatie te België

Wilt u meer weten:

Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak op telefoonnummer: 0613247254 of u vult het contactformulier in op mijn website, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op!

Nicole Wauters
Slanksalon Manifit
Welness en voedingscoach
0613247254
nicole@manifit.nl
www.manifit.nl