Welkom op de pagina van gewichtsconsulente Mylène Ruyters

Mylene-Ruyters-gewichtsconsulente-Limburg-150x150

Mijn naam is Mylène Ruyters en ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, ademcoach en eigenaar van Gewichtsconsulenten Nederland (GCN). Ik begeleid mensen die op een gezonde manier willen afvallen, slanker willen worden en die hun leef en eetpatroon willen verbeteren. Mijn werkgebied is Midden-Limburg, de gemeente Echt-Susteren (Limburg) en omstreken.

Een gewichtsconsulente begeleidt, motiveert, stimuleert, geeft tips en adviezen aan gezonde mensen, jong en oud om een gezond gewicht te krijgen en om een gezond leef- en voedingspatroon te ontwikkelen, naar de richtlijnen van het Voedingscentrum.

Met behulp van de succesvolle methode ‘ik mag alles eten’ afslankmethode die ik ontwikkeld en geschreven heb voor ‘Gewichtsconsulenten Nederland’ (GCN) bereik je het resultaat dat je graag wil zonder een dieet maar met gewoon lekker eten.

GEWOON ETEN EN TOCH AFVALLEN!

Het doel van deze afslankmethode is dat je een voor jouw gezond gewicht krijgt maar ook behoudt.
Tijdens het coachingstraject verander je je leefstijl en creëer je nieuwe eetgewoonten. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van shakes, afslankpillen of andere supplementen en toch zul je afvallen. Je volgt het afslanktraject bij GCN, waarbij jouw visie op eten veranderd, dus ook jouw eetgedrag.  Hierbij worden de knelpunten in jouw voeding  en eetgewoonten aangepakt zonder dat je een streng dieet hoeft te volgen maar waarbij je wel slanker en fitter wordt.

Kenmerkend bij deze methode is dat je geleidelijk afvalt en dat je toewerkt naar een duurzaam en blijvend resultaat. Ik doe dit d.m.v.:

Individueel voedingsadvies: Mijn werkwijze zorgt dat je geen honger hebt en dat je meer weet over voeding en gewicht d.m.v. een gericht voedingsadvies en het werken met thema’s die afgestemd zijn op jou.

Individueel beweegadvies: Mijn werkwijze zal ervoor zorgen dat je meer gaat bewegen, zodat je meer energie krijgt.

Veranderen van gedachten over eten (gedrags- en gedachtenverandering): Met dit concept kijk ik hoe je om gaat met eten en wat je gedachten hierbij zijn. Ik zal er voor zorgen dat je andere gedachten krijgt, waardoor je anders gaat denken en anders gaat eten. Dit zorgt ervoor dat je je zelfverzekerder voelt, dat je lekkerder in je vel voelt, dat je een andere houding krijgt en dat je een ander (slank) uiterlijk krijgt!

Je wordt je bewust van je huidige eetpatroon en je leert andere keuzes te maken.

Wil je ook iets aan je overgewicht en/of je ongezond leef- en voedingspatroon doen?

Ik wil je er graag bij helpen!

Gewichtsconsulente Limburg
GCN Gewichtsconsulente Mylène Ruyters
Graaf 23
6101 CC Echt (Limburg)
Tel. 06-42061695
Mail: info@gewichtsconsulentelimburg.nl
www.gewichtsconsulentelimburg.nl
Werkgebied: Echt-Susteren (Limburg) en omstreken

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) en ben eigenaar van Gewichtsconsulenten Nederland (GCN).