Welkom op de pagina van gewichtsconsulente Monique Ritzenmonique-ritzen-gcn-gewichtsconsulente-limburg-150x150

Mijn naam is Monique Ritzen en ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente en gespecialiseerd in sportvoeding. Ik begeleid mensen die op een gezonde manier willen afvallen, slanker willen worden en die hun leef en eetpatroon willen verbeteren. Mijn werkgebied is Heerlen (Zuid-Limburg) en omstreken.

Een gewichtsconsulente begeleidt, motiveert, stimuleert, geeft tips en adviezen aan gezonde mensen, jong en oud om een gezond gewicht te krijgen en om een gezond leef- en voedingspatroon te ontwikkelen, naar de richtlijnen van het Voedingscentrum.

Als gewichtsconsulente hou ik me niet alleen bezig met je gewicht. Ik kijk naar de persoon,  wie ben je, wat houdt je bezig en wat is je doel. Hieruit volgt een persoonlijk voedingsplan met als doel je gewenste gewicht te bereiken.

Samen gaan we aan de slag met het nieuwe voedingspatroon, we kijken samen naar de mogelijkheden. Geen standaard dieet, we weten allemaal dat dat niet werkt, we streven naar een gedrag waarbij gezonde voeding voorop staat.

HEB JE LICHAAM LIEF EN JE LICHAAM IS LIEF VOOR JOU. MIJN UITGANGSPUNT IS: JIJ BENT UNIEK! VOOR JOU DAN OOK EEN EETPLAN OP MAAT, VOLGENS DE METHODE VAN GEWICHTSCONSULENTEN NEDERLAND.

Ik mag alles eten!

Deze methode is gericht op de oplossing die bij je past. Je volgt een individueel traject dat gebaseerd is op de GCN afslankmethode dat volledig op jou is afgestemd. Wij weten dat overgewicht niet alleen te maken heeft met voeding.
Om slank te worden zul je je eigen voedingspatroon en denkwijze over eten en voeding moeten veranderen. Je leert nieuwe en andere keuzes te maken. Keuzes die je zelf maakt. De oplossing zit namelijk in jezelf. Motivatie speelt hierbij een grote rol. Hiermee ga ik je helpen als gewichtsconsulent. Ik sta je bij tijdens een moeilijke(re) periode. Ik motiveer je en zorg ervoor dat het traject vol te houden is en dat jij slanker wordt.

De kracht van de GCN-methode ligt bij het coachen en motiveren, zodat je slank en fit zult zijn en je einddoel bereikt op een gezonde en verantwoorde wijze. Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen via de mail of bel 06-25035856.

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland en van Gewichtsconsulenten Nederland (GCN).

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Bel me voor een kennismakingsgesprek, dit is uiteraard gratis.

GCN gewichtsconsulente Monique Ritzen
Monacoplein 10
6414 HW  Heerlen
telefoon: 06-25035856
e-mail:info@momage.nl 
www.momage.nl
Mijn werkgebied is Heerlen (Limburg)
Print Friendly
Gespecialiseerd in emotie-eten en in sportvoeding
Workshops gevolgd bij GCN:
-Hoe werk ik met het werkboek “ik mag alles eten” (2017)
-Groepscursus (ik mag alles eten)