Monique Leeuwis, Utrecht

Wie ben ik?

Mijn naam is Monique Leeuwis. Ik ben getrouwd met Kenneth en moeder van 2 prachtige dochters. Oorspronkelijk ben ik opgeleid als directiesecretaresse. Toen ik in verwachting was van mijn 2edochter besloot ik het roer om te gooien. In 2011 begon ik aan de opleiding tot pedicure. Wat een fantastisch beroep. Na wat ervaring opgedaan te hebben, ben ik al snel begonnen aan de opleiding tot medisch pedicure. In 2015 heb ik ook dat diploma behaald.

Omdat ik mijzelf altijd wil blijven ontwikkelen , ben ik in maart 2018 begonnen aan de opleiding gewichtsconsulente. Zelf was ik ondertussen 35 kilo afgevallen en mij steeds meer gaan interesseren in goede voeding en een gezonde leefstijl.

Omdat ik beide beroepen combineer heb ik ook twee bedrijfsnamen. Dé Voetensalon is de naam waaronder ik mijn pedicurewerkzaamheden verricht. Dé Voedingscoach is de naam van mijn voedingspraktijk. Beide bedrijven zijn gevestigd in de sportschool van mijn moeder, hart for her Leerdam. Dat is een sportschool alléén voor vrouwen.

Vergoeding zorgverzekering

Als gediplomeerd gewichtsconsulente ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Hierdoor komt u mogelijk in aanmerking voor een vergoeding vanuit de aanvullende verzekering.

Mijn werkwijze

Denkt u mijn hulp goed te kunnen gebruiken? Neem dan contact met mij op via één van onderstaande gegevens. Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. In een gesprek van 20 tot 30 minuten vertel ik u meer over de ‘ik mag alles eten’ methode van Gewichtsconsulenten Nederland waar ik mee werk. Na dit gesprek kunt u zelf beslissen of deze methode bij u past en of u met mij wilt samenwerken.

Graag tot ziens bij Dé Voedingscoach (of Dé Voetensalon of hart for her Leerdam)

Dé Voetensalon / Dé VoedingscoachMonique Leewis De voedingscoach
Vlietskant 16
4141 CL  Leerdam
http://www.devoetensalon.com/De-Voedingscoach/
voedingscoachleerdam@gmail.com
06 12 75 56 71

De voedingscoach leerdam