Monique Korink, Noord-Brabant

Sprankel-Coach, de voedings- en leefstijlcoach voor gezond en blijvend afvallen

Wil je op een gezonde en blijvende manier afvallen en zoek je daar coaching bij?
Dan ben je bij mij, Monique Korink, van Sprankel-Coach aan het juiste adres! Sprankel-Coach gewichtsconsulenten nederland gcn

Ik ben gewichtsconsulent en vitaliteitscoach, maar ook ervaringsdeskundige wat betreft lijnen en dan vooral hoe het niet moet.
Tijdens mijn opleidingen (gewichtsconsulent, mental coach en stresscounselor) heb ik veel geleerd over de relatie tussen voeding en een gezond lichaam en die kennis wil ik graag met je delen.

Door voedingsadvies, bewustwording en coaching kan ik je helpen jouw doel te bereiken. Op een manier die je jouw hele leven kunt volhouden.

Blijvend resultaat

Tijdens het coachingstraject leer je in kleine stappen andere eetgewoonten aan, met als doel het verkrijgen van een gezond gewicht en dat ook behouden.
Dus geen ingewikkeld dieet waarbij je honger lijdt, geen shakes, repen, maaltijdvervangers of noem maar op, maar lekker en gezond eten volgens de Richtlijnen Goede Voeding.

Maatwerk

Daarbij lever ik maatwerk; ik kijk naar jouw persoonlijke situatie en eetgewoontes en samen gaan we aan de slag naar een gezonde(re) leefstijl, waarbij je niet alleen kilo’s verliest, maar je ook weer fitter en energieker gaat voelen!

Ik mag alles eten

Ik werk o.a. volgens de GCN-methode “ik mag alles eten”. Deze methode  is gebaseerd op het maken van keuzes, het zoeken naar alternatieven; juist kijken naar wat er wel mag, in plaats van het verbieden van bepaalde voedingsmiddelen.
Bij aanvang van een traject krijg je een handig werkboek met informatie en huiswerkopdrachten, zodat je inzicht krijgt in jouw eetpatroon en je leert stap voor stap om andere keuzes te maken.

Sprankel-Coach is aangesloten bij de BGN Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland, wat betekent dat een coachingstraject (deels) kan worden vergoed mits je aanvullend verzekerd bent bij je zorgverzekering en dat is mooi meegenomen toch?

Wil jij weer lekker in je vel zitten, weer sprankelen? Ik begeleid je er graag bij!

Sprankel-Coach

Monique Korink
Molmerlaan 21
4731 WT  Oudenbosch
Telefoon: 06 20 422 729
Email: info@sprankel-coach.nl
Website: www.sprankel-coach.nl
Werkgebied: Oudenbosch e.o. (Noord-Brabant)

Opleidingen: Gewichtsconsulent / Mental Coach / Stresscounselor = Vitaliteitscoach
Workshops: Overgang en Voeding / Psyche en Gewicht / Kind en Vitaliteit / Ik mag alles eten methode