Maureen Stallman, Noord-Brabant

Even voorstellen

Mijn naam is Maureen Stallmann, getrouwd en 2 kinderen. Voeding en goed eten in het  bijzonder zijn altijd al als een rode draad in mijn leven aanwezig geweest. Na de middelbare school ben ik de hotelschool in Almelo gaan doen. Na dat ik jaren in de horeca heb gewerkt en zelfs enkele jaren in de kinderopvang stak die passie voor gezonde voeding de kop op en besloot ik er definitief iets mee te gaan doen. Een combinatie van gezonde voeding en mensen begeleiden leekt mij erg mooi.

In 2018 heb ik mijn diploma ‘Gewichtsconsulent’ behaald. Door het starten van een eigen praktijk waarin ik mensen mag begeleiden naar een gezonder eet- en leefpatroon, komt mijn droom uit.

 Waarom Body & You? Maureen Stallman

Body & You begeleidt cliënten (met gewichtsproblemen) op een persoonlijke manier naar een gezond eet- en leefpatroon. Van vrienden krijg ik vaak te horen dat ik zo oprecht geïnteresseerd ben ik hun. Met deze karaktereigenschap wil ik mijn voordeel doen als gewichtsconsulent. Iedereen die zijn eet- en leefpatroon gaat veranderen kan een tegenslag krijgen. Dit zijn juist de momenten om te groeien en daar kan ik je dan bij begeleiden.

Body & You ligt op een rustige locatie in Wijbosch met genoeg ruimte om te parkeren. Het ligt tussen Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode in de gemeente Meierijstad. Ook zit het op korte afstand van de A50 waardoor het makkelijk te bereiken is.

Body & You is een kleinschalig bedrijf. Iedereen krijgt persoonlijke aandacht en kan op ieder moment met vragen of opmerkingen komen. Ik heb ruime openingstijden. Komen de openingstijden je niet zo goed uit of wil je buiten openingstijden een afspraak maken? Bel gerust even en dan zoeken we samen naar een geschikt moment.

Mogelijkheden:

  • Coaching bij het willen afvallen maar ook wanneer er een paar kilo’s bij mogen.
  • Helpen bij het ontwikkelen van een nieuw leefpatroon.
  • Een gezond menu samenstellen.
  • Zelf leren een gezond menu samen te stellen.
  • Advies over beweging.
  • Algemene advisering over hoe nog beter ‘in je vel’ te komen zitten door een gezonde leefstijl.
  • Productadvisering; goede of minder goede keuzes.

Een gezonde leefstijl hoeft niet ingewikkeld te zijn en is voor de lange termijn!

Contactgegevens
Naam: Maureen Stallmann
Adres: Hoeves 11, Schijndel
E-mailadres: info@bodyandyou.nl
Telefoon: +31629015352
Website: www.bodyandyou.nl

Specialisatie:
Kind en voeding