Welkom op de pagina van gewichtsconsulente Marjolein van Hesselingen – Dijkhuis marjolein GCN gewichtsconsulente

Mijn naam is Marjolein van Hesselingen-Dijkhuis en ik ben gediplomeerd gewichtsconsulent. Ik begeleid mensen die op een gezonde manier willen afvallen, slanker willen worden en die hun leef en eetpatroon willen verbeteren zonder een streng dieet te hoeven volgen. Mijn werkgebied is Hillegom (Zuid-Holland) en omstreken.

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) en van Gewichtsconsulenten Nederland (GCN).
Een gewichtsconsulent begeleidt, motiveert, stimuleert, geeft tips en adviezen aan gezonde mensen, jong en oud om een gezond gewicht te krijgen en om een gezond leef- en voedingspatroon te ontwikkelen, naar de richtlijnen van het Voedingscentrum. Dit is een verschil met het werk van een diëtiste.

IK MAG ALLES ETEN

Met behulp van de coachingsmethode “Ik mag alles eten”  van Gewichts Consulenten Nederland, begeleid ik jou naar een gezond voedings- en beweegpatroon, welke past bij je persoonlijke situatie en voorkeuren.
Dit alles werkt op basis van een gezond eetpatroon, dus zonder een streng dieet.

Ik geloof niet in crash diëten maar ik leer je verantwoord gewicht verliezen, gezonde keuzes te maken en het verschil te zien tussen al die producten in de supermarkt. Geen maaltijdshakes of wonderpillen, maar persoonlijke begeleiding bij voeding en het bereiken van je doel.

Wil je ook iets aan je overgewicht en/of je ongezond leef-en voedingspatroon doen?

Ik wil je er graag bij helpen!

Een verandering van je levensstijl zodat jij de betere versie wordt van jezelf.

Health Coach Marjolein

GCN gewichtsconsulente Marjolein van Hesselingen-Dijkhuis 
Frederik Van Eedenlaan 8
2182 VK Hillegom
06-28567355
healthcoachmarjolein@gmail.com www.healthcoachmarjolein.nl
Mijn werkgebied is Hillegom (Zuid-Holland) en omstreken.
Workshops gevolgd bij GCN:
-Hoe werk ik met het werkboek “ik mag alles eten” (2017)