Marjolein Exalto, Zuid-Holland

Ik ben Marjolein Exalto, oprichter van Food To Be Good By Marjolein. Bewuster worden van je eetpatroon? Aankomen of afvallen op een gezonde manier? Ik help je graag hiermee verder.

IK MAG ALLES ETEN!

Als voedingsconsulent werk ik met de “Ik mag alles eten” methode van Gewichtsconsulenten Nederland. Geen shakes, pillen of andere onzin want dat werkt niet. Ja misschien op korte termijn maar uiteindelijk ben je weer terug op je oude gewicht of meer. Het bekende jojo effect. Bij mij volg je een individueel coachingstraject dat volledig op jou is afgestemd. Dit traject bestaat uit diverse gesprekken en als basis wordt er gebruik gemaakt van het werkboek “Ik mag alles eten”. Dit werkboek dat bestaat uit opdrachten en theorie, zal als leidraad dienen tijdens het traject. Zo leer je hoe je op een gezonde manier gewicht kunt verliezen zonder allerlei beperkingen maar puur door het maken van keuzes en gezondere voeding.

Ik besteed aandacht aan zowel gezonde voeding en beweging. Op het moment dat je je eetgedrag en -gewoonten gaat veranderen en je eigen knelpunten gaat aanpakken zul je ook gewicht verliezen. De oplossing zit namelijk verborgen in jezelf. Ik werk dus niet met diëten maar met richtlijnen. Het is samen werken aan een positieve verandering van je leefstijl.

Dus wil je afvallen, of juist aankomen, je conditie verbeteren? Neem dan contact op. Ik ben graag “jouw stok achter de deur”!

Food To Be Good By Marjolein
Vissersdijk 65
4201 ZB  Gorinchem
Telefoon en WhatsApp: 06-30412678
E-mail: foodtobegood@gmail.com
Website: www.foodtobegood.nl
Facebook: www.facebook.com/foodtobegoodbymarjolein