Marjan Hageman, Noord-Holland

Mijn naam is Marjan Hageman en ik ben in mijn hele leven al geïnspireerd door goede voeding en gezond leven. Dat wil ik graag overbrengen aan mensen die een gezondere leefstijl willen aanleren.

IK MAG ALLES ETEN

Graag vertel ik je hoe je dat kunt bereiken. Daarvoor gebruik ik de succesvolle “Ik mag alles eten”-methode van Gewichtsconsulenten Nederland.

Ik leer je om bewuste keuzes te maken in je voedingspatroon, levensstijl en beweging. Is het echt zo eenvoudig? Best wel. Maar het is een mindset, een bewustzijn die je je eigen kunt maken. Iedere dag, iedere maaltijd heb je de keuze om een gezonde keuze te maken. Ik hoor je denken, wat is gezond? Want tegenwoordig mogen we niets meer eten. Dat valt mee. Zoals ik al zei, wanneer je heel anders moet eten cq koken als wat je gewend bent gaat het niet lukken. Maar stapje voor stapje gaat het vast lukken om die gezonde en bewuste keuzes te maken. In iedere situatie. En dat is het leuke want dat maakt dat je het vol kunt houden!

Fitlijf heeft een startprogramma waarin jouw doel en hulpvraag centraal staat. Het kan zijn dat je niet de juiste verhouding koolhydraten, eiwitten en juiste vetten binnen krijgt.  Het kan ook zijn dat je het lastig vindt om gezond te eten in verband met jouw gezinssituatie. Of omdat je veel zakenlunches hebt of veel uit eten gaat.  Door een voedingsanamnese (vragenlijst) bij jou af te nemen komen deze aspecten naar boven en gaan we hiermee aan de slag. Het programma bestaat verder uit een intake gesprek en daarna nog 10 vervolgafspraken. In dit traject leer ik je hoe je een gezond voedings- en levenspatroon kan krijgen. Dit allemaal aan de hand van adviezen, het werkboek “ik mag alles eten”, recepten, 24/7 coaching via Whatsapp etc.

Zo word jij je eigen healthcoach.  Ben jij klaar voor een nieuw begin?  Bekijk het startprogramma en start vandaag nog voor een fit lijf.

Fitlijf

Oosterzijweg 98, 1851 PS, Heilo

www.fitlijf.com

info@fitlijf.com

06 45194062