Marie-José Hooijmaijers, Noord-Brabant

Mijn naam is Marie-José Hooijmaijers-Koenen, ben getrouwd, moeder van 2 zoons en woon in Drunen. Marie-José Hooijmaijers, Drunen

Ik ben al jaren bezig met voeding en beweging. Zelf hou ik van wandelen maar ook van lekker eten.

Ik ben sinds 2013 gediplomeerd gewichtsconsulente en werkzaam in mijn praktijk “Op Gewicht Voedingsadvies”. Ik ben aangesloten bij de BGN en GCN en heb de specialisaties “voeding voor kinderen” en “voeding bij ouderen” gevolgd. Sinds januari 2018 ben ik ook Official Zession Powerwalk Trainer.

In mijn praktijk begeleid ik gezonde mensen van alle leeftijden en wil ik je door persoonlijk advies kennis laten maken met gezonde voeding, andere keuzes leren maken en laten zien dat je ook gewoon lekker kunt eten en toch “Op Gewicht” kunt blijven.

Het zijn vaak kleine aanpassingen in leefstijl (o.a. voeding en beweging) die het verschil maken waardoor je jezelf lekkerder en fitter voelt.

Ik mag alles eten

Ik werk met de methode “ik mag alles eten” volgens de richtlijnen van de gezondheidsraad en het Voedingscentrum dus geen crash diëten, poeders en pillen maar met een positieve kijk op voeding leren om gaan met moeilijke momenten en het maken van andere keuzes.

Benieuwd of ik je kan helpen?

Maak eens een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Op Gewicht Voedingsadvies
Marie-José Hooijmaijers
Hudsonring 79
5152 VP Drunen
Tel.:  06-38760584
Mail : info@opgewichtvoedingsadvies.nl
Website: www.opgewichtvoedingsadvies.nl

logo-gezond op gewicht