Marianne Mengerink, Gelderland

Ik ben Marianne, gediplomeerd BGN-gewichtsconsulent en voedingscoach.

In september 2015 ben ik gestart met Gewicht in Balans Eibergen, praktijk voor gewichtsbeheersing, beweeg- en voedingsadvies. Sindsdien heb ik veel klanten mogen begeleiden naar een gezond(er) gewicht, wat een ontzettend leuk en dankbaar werk!

Gewichtsbeheersing

Heb jij al van alles geprobeerd om van je overgewicht af te komen, maar lukt het steeds niet? Zit je niet te wachten op het zoveelste ingewikkelde dieet, maar wil jij op een ‘gewone’ en gezonde manier afvallen, zonder jojo-effect? Ervaar jij veel onrust omdat je continu met eten bezig bent en wil je daar van af?                                                Misschien wil je juist wat aankomen, een gezonder eetpatroon aanleren of precies weten hoeveel je nu eigenlijk kunt eten om op gewicht te blijven?

Ik help je graag daarbij!

 

Aanpassingen

Meestal zijn wat kleine aanpassingen in je eetgewoonten al voldoende om een goed resultaat te behalen, maar iedereen is anders; wat voor de ene persoon werkt, kan voor de ander minder geschikt zijn. Daarom zoeken we samen naar een manier waar jij je goed bij voelt en resultaat zult boeken.
Over mij

Op het gebied van voeding heb ik zelf ondertussen al behoorlijk geëxperimenteerd. Veel (dieet)hypes zijn voorbij gekomen om er uiteindelijk achter te komen dat ik mij het beste voel wanneer ik ‘normaal’ doe. Alles met mate en mijzelf niets ontzeggen, daardoor wordt het veel gemakkelijker om een gezond eetpatroon vol te houden: er zijn geen verboden voedingsmiddelen, alles mag, ik maak alleen bewuste keuzes.

Ik sta dan ook helemaal achter de ‘Ik mag alles eten’-methode:

Op een andere manier met voeding omgaan: jij beslist wat je eet, jij bent de baas over je eigen lichaam!

Programma’s

Ik werk met de ‘Ik mag alles’ eten’-methode van de GCN, deze zienswijze loopt als een rode draad door al mijn programma’s. Verder kun je bij mij terecht voor een uitgebreid voedingsadvies, een traject met op maat gemaakte weekmenu’s, begeleiding op het gebied van emotie-eten en voedingsgerelateerde adviezen voor dames in de overgang. Ook wanneer je alleen behoefte hebt aan een stok achter de deur door middel van een aantal weegconsulten, ben je van harte welkom.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Ik zie je graag in de praktijk!

groetjes Marianne


Stop met diëten en gun jezelf een gezonde leefstijl, waarin JIJ de keuzes maakt. Voel je lekker, vol energie en in balans! 

Diploma’s / scholingen

  • Gewichtsconsulent
  • Coachend begeleiden
  • Emotie-eten de baas
  • Menu in de menopauze
  • Training ‘Ik mag alles eten’- methode
  • PuurGezond professional

Contactgegevens

Marianne Mengerink
Gewicht in Balans Eibergen
Nachtegaalstraat 60
7151 TP Eibergen
Tel. 06-31390028
info@gewichtinbalanseibergen.nl
www.gewichtinbalanseibergen.nl