Welkom op de pagina van gewichtsconsulente Maria van Twillertgewichtsconsulente-Maria-van-de-Groep-van-Twillert-300x190

Mijn naam is Maria van Twillert uit Bunschoten-Spakenburg (Utrecht) en ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente. Ik begeleid mensen die op een gezonde manier willen afvallen, slanker willen worden en die hun leef en eetpatroon willen verbeteren. Mijn werkgebied is Bunschoten-Spakenburg (Utrecht) en omstreken.

Een gewichtsconsulente begeleidt, motiveert, stimuleert, geeft tips en adviezen aan gezonde mensen, jong en oud om een gezond gewicht te krijgen en om een gezond leef- en voedingspatroon te ontwikkelen, naar de richtlijnen van het Voedingscentrum.
Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) en Gewichtsconsulenten Nederland (GCN).
“Ik mag alles eten”.

Afvallen? Ik mag alles eten!
Door de jaren heen zijn er veel verschillende afslankmethoden en diëten de revu gepasseerd. Allemaal gericht om zo snel mogelijk af te vallen. En inderdaad, de kilo’s vliegen er af maar u heeft niet geleerd om uw eetpatroon aan te passen. Dus na verloop van tijd zitten de kilo’s er weer aan en bent u terug bij af. Daar komt nu verandering in!

Naast een persoonlijke begeleiding op maat kunt u ook kiezen voor het afslankprogramma:
‘Ik mag alles eten’ van Gewichtsconsulenten Nederland. Dit programma is ontwikkeld door gewichtsconsulente Mylène Ruyters.

De methode ‘Ik mag alles eten’ is gericht op het veranderen van het eetpatroon, uw leefstijl, maar u hoeft geen ingewikkeld dieet te volgen. Heel handig als u voor meerdere mensen moet koken en u mag hetzelfde eten als uw huisgenoten!

Omdat u geen compleet uitgewerkt menu mee krijgt hoeft u dus geen producten te eten die u niet lust. U mag zelf kiezen welke groente u eet en welk stukje vlees of vis u kiest. Omdat u leert wat de juiste verhoudingen zijn en wat een verantwoorde keuze is kunt u dezelfde maaltijd eten als uw huisgenoten waardoor u geen ‘uitzondering’ bent aan tafel. En geloof mij……u krijgt echt genoeg om de dag door te komen!
Is het dan alleen maar gezond en mag u nooit meer iets lekkers? Dat zou een onmogelijke opgave zijn! Er is altijd ruimte om eens iets lekkers te nemen. De naam van de methode zegt het al: Ik mag alles eten!

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze methode? Neem dan contact met mij op en samen gaan we er voor zorgen dat u weer gezond en slank wordt en blijft!

Bent u na het lezen van deze informatie gemotiveerd om te gaan werken aan een gezonde- en verantwoorde leefstijl? Neem dan contact op met:
GCN gewichtsconsulente Maria van Twillert
Albert Cuypstraat 23
3751 VD Bunschoten-Spakenburg (Utrecht)
06-40892685
info@mari-lijn.nl
www.mari-lijn.nl

Workshops gevolgd bij GCN:
-Groepscursus (ik mag alles eten)(2017)