Manon Geijtenbeek, Utrecht

Even voorstellen

Mijn naam is Manon Geijtenbeek en ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente.  Ik heb sinds kort mijn eigen praktijk in Amersfoort.
Mijn missie is om anderen, die ook te maken hebben met overgewicht of voedingsvraagstukken, te helpen naar een gezond eet- en leefpatroon.
De handvatten aan te reiken naar een gezond leven.manon geijtenbee
Ik ben er van overtuigd dat als je de mensen met gewichtsproblemen en/of voedingsvraagstukken de juiste tools geeft, dat ook zij een gezond leven kunnen leiden.
Ik ben aangesloten bij Beroepsvereniging Nederland (BGN) en Gewichtsconsulenten Nederland (GCN)

In 2016 begon ik mijn eigen strijd. Ik heb altijd al gekampt met overgewicht en ik vond dat het er maar eens af moest.
De knop moest worden omgezet naar een gezondere leefstijl. Ik was al jaren te zwaar. Heel veel afslankpogingen gedaan maar niets was blijvend.
Na een zware periode in 2016 besloot ik dat ik het roer volledig om moest gooien. Doordat ik te zwaar was kampte ik met gewrichtsproblemen en ik had een te hoge bloeddruk. Ik kwam zelfs in de gevarenzone terecht van beginnende diabetes type 2. Dat was voor mij de bel. Ik moest veranderen. Ik moest gezonder gaan leven.

Ik ben zelfstandig aan de slag gegaan. Ik ben mijn eetpatroon gaan aanpassen en ben 5x per week gaan sporten. Op de sportschool werd ik aangesproken door een goede ervaren trainer die mij ook kon triggeren om mijn grenzen te verleggen en mijn doelen steeds bij te stellen.
En het lukte! Ik viel af en dat werkte erg motiverend. Inmiddels ben ik 45 kilo afgevallen.
Toen dacht ik: als ik het kan, kan een ander het ook.

Werkwijze

Je maakt kennis met de “Ik mag alles eten “- methode van Gewichtsconsulenten Nederland. Deze methode is gericht op het veranderen van je leefstijl en eetpatroon zonder ingewikkeld dieet.
Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om “gewoon” te blijven eten.
Met behulp van het werkboek “Ik mag alles eten” word je bewust van je eetpatroon waardoor het afvallen als vanzelf gaat.
Beweging en ontspanning krijgt ook veel aandacht.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over mijn begeleiding? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking.

Manon Geijtenbeek Gewichtsconsulentemanon geijtenbeek logo
Wervershoofstraat 313
3826 EM Amersfoort.
Tel: 06-46157101
infomanon@ziggo.nl
www.bodybalance033.nl