Maartje Kamps, Noord-Brabant

Wie is Maartje Kamps?

Mijn naam is dus Maartje Kamps, gediplomeerd gewichtsconsulent in mijn praktijk MagniVita, gevestigd in Drunen. Als moeder van twee pubers weet ik dat het niet altijd gemakkelijk is om gezond te leven. In de hectiek van alledag is het erg verleidelijk om te kiezen voor gemak, snelheid en vooral gezelligheid. Je hebt niet altijd zin om te koken, er is altijd wel een reden om iets lekkers te eten en er zijn zoveel verleidingen om ons heen. Bovendien schiet beweging er ook vaak bij in vanwege drukte of te weinig energie. Deze huidige leefstijl baart me zorgen. Met MagniVita wil ik mensen bewust maken van hun leefstijl, en hen helpen gezonder te leven. Met een gezond gewicht en een enorme vitaliteit als gevolg!

Werkwijze

In mijn praktijk werk ik met de ‘ik mag alles eten’ methode van Gewichtsconsulenten Nederland. Deze methode maakt je bewust van je eetgedrag, leert je om te gaan met verleidingen en helpt je om de juiste keuzes te maken. Stapje voor stapje werken we aan gedragsverandering, waardoor je leefstijl blijvend verbetert en je als resultaat gewicht gaat verliezen.

Vergoeding zorgverzekering

Als gediplomeerd gewichtsconsulent ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Hierdoor kunnen consulten waarschijnlijk vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering. Dit heeft géén invloed op het eigen risico.

Kennismaken?

Ben je nieuwsgiering geworden naar de ‘ik mag alles eten’ methode, en wil je weten of deze methode geschikt is voor jou? Neem dan contact met me op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Kijk voor meer informatie op mijn website: www.magnivita.nl

Hartelijke groet, Maartje Kamps

Contactgegevens

MagniVita, voeding en vitaliteit
Abraham Kuyperhof 6
5151 CG, Drunen
06 – 30569453 / info@magnivita.nl

Website:       www.magnivita.nl

Je kunt me ook volgen op social media:

www.facebook.com/voedingenvitaliteit

www.instagram.com/magnivita_voedingscoach