Lonneke Kleemans, Zeeland

Hallo,

Ik zal mij eerst even voorstellen, mijn naam is Lonneke Kleemans. Ik ben sinds juli 2019 afgestudeerd als voedingsconsulent en leefstijlcoach en aangesloten bij de beroepsvereniging BGN en bij GCN.

Naast mijn werk als bekkenfysiotherapeute vind ik het erg leuk om mensen te begeleiden naar een gezonde leefstijl. Als ervaringsdeskundige weet ik dat het volgen van diëten met of zonder tellen van punten en calorieën etc.  niet zo makkelijk en simpel resultaat geeft dan dat ze beloven. Het ene na het andere advies dieet wordt gelanceerd maar vroeg of laat val je weer terug in een oud patroon, want er is niets veranderd. Het is slechts een korte termijn effect met jojoën tot gevolg

Het weer grip krijgen op je eetpatroon, leefstijl is meer dan alleen maar een lijstje opvolgen. De methode van GCN ik mag alles eten sluit dan ook prima aan bij mijn visie over een gezonde leefstijl. Geen dure producten aanschaffen, normaal eten wat je wilt eten wat haalbaar is binnen je eigen leefstijl/ gezin/ werk sport maar net zo belangrijk ook voor de lange termijn. Het leren maken van keuzes.

Ik wil je graag coachen met deze methode zodat je zelf weer grip krijgt over de situatie en zelf om kan gaan met moeilijke momenten.  lonneke kleemans gcn gewichtsconsulente

Mijn werkgebied is Schouwen – Duiveland en Noord Beveland / Zeeland

Lonneke Kleemans
Schouwenbank 108, 4301 ZS, Zierikzee
T: 06-51511331 ( ook whatsapp)
Website: www.voeding-fit-vitaal.nl
Email:Lonneke@voeding-fit-vitaal.nl