Lisanne van Beelen, Noord-Holland

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl?

Mijn naam is Lisanne van Beelen, ik ben gediplomeerd gewichtsconsulent en sportvoedingsdeskundige, en mijn praktijk aan huis Voedingscoach Lisanne is gevestigd in het gezellige Beinsdorp.

Woon jij in de Haarlemmermeer (Nieuw Vennep, Hoofddorp, Lisserbroek, Zwaanshoek) of net over het water in Hillegom of Lisse en ben je klaar voor een nieuwe levensstijl? We stellen samen een persoonlijk plan op en werken aan het halen van jouw doelen.

Weinig mensen weten wat voeding echt is en wat slechte voeding met je lichaam doet; daar was ik er één van. De medewerkers van de supermarkt op het station zagen me bijna dagelijks met overheerlijke chocoladekoeken of frisdrank. Werd ik er vrolijker van? Nee. Kreeg ik er energie van? Jazeker, gedurende zo’n 30 minuten. Werd ik fitter tijdens het sporten? Nee.

Dit moest anders. Na veel gelezen en methodes geprobeerd te hebben was ik nog steeds niet blij met mijn levensstijl. Het was tijd voor een serieuze aanpak en inmiddels heb ik de studie BGN Gewichtsconsulent en de studie Sport en Voeding afgerond. Door de kennis die ik heb opgedaan, heb ik mijn levensstijl kunnen veranderen. Deze kennis wil ik doorgeven aan jou. Iedereen heeft recht op een vrolijker, energierijker en fitter leven en ik kan je daarbij helpen!

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland en Gewichtsconsulenten Nederland, je kan mijn coaching (deels) vergoedt krijgen van de zorgverzekering.

Je mag alles eten!

Jouw doel kan zijn afvallen, aankomen, gezonder zijn of beter presteren in sport, ik kan je daarbij helpen. Door middel van gezonder eten en bewegen, kan je veel bereiken. Ik geef je geen strenge restricties of diëten, maar richtlijnen hoe jij jouw voedingspatroon beter kan indelen om jouw doel te halen. In plaats van het verbieden van voedingsmiddelen gaan we samen op zoek naar alternatieven waar jij je prettig bij voelt en beter in een gezonde levensstijl passen. Je mag alles eten!

Je zal merken dat de nieuwe levensstijl steeds beter bij je gaat passen en je nooit meer terug wilt naar het oude. Soms gaat het makkelijk en soms heb je hulp nodig, ik ben er voor jou!

 

Tijdens het coaching traject werken we volgens de “Ik mag alles eten” methode van Gewichtsconsulenten Nederland en de richtlijnen van het Voedingscentrum. Je ontvangt van mij een werkboek waarmee je leert over gezonde voeding en hoe je dit toepast in jouw nieuwe levensstijl. Samen doorlopen we de informatie in het werkboek tijdens de coaching gesprekken en kan je alle vragen stellen die je hebt. Je staat er zeker niet alleen voor en krijgt van mij de handvaten die jij nodig hebt.

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl? Neem dan contact met me op:

info@voedingscoachlisanne.com

06-83565431

Voedingscoach Lisanne

Venneperweg 572

Beinsdorp

www.voedingscoachlisanne.com