Gewichtsconsulente Liesbeth Aarts, Noord-Holland

Mijn naam is Liesbeth Aarts en ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente, stresscounselor en vitaliteitsadviseurLiesbeth aarts. Ik begeleid mensen die op een gezonde manier willen afvallen, slanker willen worden en die hun leef en eetpatroon willen verbeteren. Mijn werkgebied is Huizen (Noord-Holland) en omstreken.

Een gewichtsconsulente begeleidt, motiveert, stimuleert, geeft tips en adviezen aan gezonde mensen, jong en oud om een gezond gewicht te krijgen en om een gezond leef- en voedingspatroon te ontwikkelen, naar de richtlijnen van het Voedingscentrum. Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland en van Gewichtsconsulenten Nederland (GCN).

Wil je ook af van het jojo effect?

Stop dan met “jezelf even uit te hongeren” om op een gezond gewicht te komen. Een dieet helpt om af te vallen, maar als je je levensstijl niet aanpast komen de kilo’s weer terug.

Door het aanpassen van je eetpatroon (meer) te gaan bewegen kun je het juiste lichaamsgewicht bereiken. Samen gaan we zoeken naar oorzaak en gevolg. Samen de stappen zetten naar een goed eet- en bewegingspatroon. Met een goede ondersteuning je leefstijl aanpassen en volhouden.

Ik mag alles eten!

Deze methode is gericht op de oplossing die bij je past. Je volgt een individueel traject dat gebaseerd is op de GCN afslankmethode dat volledig op jou is afgestemd. Wij weten dat overgewicht niet alleen te maken heeft met voeding.

SNUF vitaal is ontstaan tijdens het dagelijks wandelen. Naast gezond eten dien je ook te bewegen, dus bijna dagelijks laat ik mijn fictieve hond SNUF uit. Tijdens deze wandelingen ben ik er achter gekomen dat ik graag mensen wil helpen om een sportieve, gezonde, bewuste leefstijl te krijgen (SNUF)

SNUF is de trap naar een gezond leven.

Ik ben van mening dat je trapsgewijs je doel bereikt en op deze manier ook je doel kan vasthouden in plaats van in één stap je doel bereiken met grote kans op terug val.

Dus wil je ook die sportieve, gezonde, bewuste leefstijl neem dan contact op!

We kunnen dan samen de trap beklimmen…..trap snufvitaal

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Bel me voor een kennismakingsgesprek, dit is uiteraard gratis.

GCN gewichtsconsulente Liesbeth Aarts
Spui 22
1273 MR Huizen
telefoon: 0618427099
e-mail:snufvitaal@gmail.com
www.snufvitaal.nl 
Mijn werkgebied is Huizen (Noord-Holland)