Karin Rutgers, Noord-Brabant

Mijn naam is Karin Rutgers, moeder van 2 volwassen kinderen (zoon/dochter) en woonachtig in Waalwijk.

Nadat ik in 2012 mijn studie voor Life-Coach heb afgerond ben ik aansluitend de opleiding voor Gewichtsconsulent/Voedingsleer gaan volgen.

Ik heb de wens om op een fijne, gezonde en fitte manier ouder te worden, met de energie en mobiliteit die ik daarbij goed kan gebruiken. Daar ben ik op een gezonde manier en preventief mee bezig, voor nu en de toekomst.

Verantwoord afvallen.

De beste basis voor een gewoon gezond gewicht is een gezonde leefstijl en daar gaan we samen aan werken. Ja werken, want ‘afvallen’ is een werkwoord. 😊 We veranderen niet alles ineens en je doet vast ook al dingen goed. Stapje voor stapje op een verantwoorde manier, passend binnen jouw leven en verplichtingen. Je leert om zelfstandig bewuste keuzes te maken, ook tijdens moeilijke momenten. We gaan samen op weg om jouw realistische streefgewicht te bereiken en te behouden, in je eigen tempo, zonder dieet en/of maaltijdvervangers. Met normaal gezonde voeding voor iedereen!

Ik mag alles eten

Ik werk onder meer met de methode “ik mag alles eten”. Het werkboek nodigt uit om op een prettige en leerzame manier bezig te zijn met de uitdagingen die jij bent aangegaan: je eetgedrag en leefstijl veranderen met als gevolg gewichtsverlies.

Vergoeding zorgverzekering

Als gediplomeerd gewichtsconsulent ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Hierdoor kunnen consulten vaak (gedeeltelijk) vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering. Dit heeft géén invloed op het eigen risico.

Kan ik je helpen?Karin rutgers

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van 15 minuten of kijk op de site voor het aanbod en tarieven.

Karin Rutgers
gewichtsconsulent / life-coach
+31644075393
www.ka-coaching.nl
info@ka-coaching.nl
Laageinde 79-A, 
5142EG, Waalwijk