Jolanda de Groot, Zuid-Holland

Waar een wil is is een weg!

  • Je wilt graag afvallen maar zonder streng dieet, dus zonder hongergevoel, o ja, het moet natuurlijk wel leuk blijven!
  • Je bent m/v 45+ en staat volop in het leven
  • Je hebt voor de komende jaren een mooie bucketlist, maar waar haal je de energie vandaan?
  • Je hebt meerdere dieetpogingen achter de rug, maar telkens kom je weer kilo’s aan
  • Je kijkt in de spiegel en baalt van jezelf of erger nog: je durft niet eens meer te kijken…
  • Je wilt met je (klein)kinderen leuke dingen kunnen ondernemen, maar je voelt je futloos…

Zomaar een greep, want JIJ kunt het rijtje vast moeiteloos verder aanvullen…

Hoi! Mijn naam is Jolanda de Groot, eigenaar van Afvallen & Opstaan. Jarenlang was ik slank maar in de loop der tijd kwamen de kilootjes er ook bij mij aan. Totdat ik op een dag echt overgewicht had. Daarbij kreeg ik in 2012 een darmaandoening. Zonder dieetinstructies werd ik uit het ziekenhuis ontslagen. Een lange zoektocht volgde naar welke voeding mijn lichaam goed kon verdragen. De opleiding ‘gewichtsconsulent’ kwam op mijn pad en ik paste de theorie op mijzelf toe. Zo verloor ik ruim acht kilo aan gewicht en kreeg ik weer een gezond BMI! Tot op de dag van vandaag heb ik dit vast weten te houden. Daarom weet ik uit eigen ervaring dat afvallen en het volhouden van een gezonde leefstijl echt mogelijk is!

Naast BGN-gewichtsconsulent ben ik ook toegepast psycholoog. Blijvend afvallen is zoveel meer dan een dieet volgen. Het is ook een stukje bewustwording: Wie ben ik? Waarom doe ik zoals ik doe? Bij Afvallen & Opstaan leer je ook je wilskracht vergroten en hoe je stapje voor stapje jouw leefstijl gezonder maakt. Hierdoor zul je zeker gewicht gaan verliezen. Ik maak hierbij gebruik van de ik mag alles eten methode van de GCN. Je krijgt hierbij een werkboek met opdrachten, theorie en tips. Het is belangrijk je oplossingen en gedachten op te schrijven, zodat je op een nieuwe manier, nieuwe informatie/gewoonten in je opneemt. Door het maken van de opdrachten wordt jouw verbeelding in tekst omgezet. Het nadenken over de tekst die je schrijft heeft al een lerend effect.

Zullen we starten? Want voor je het weet is er weer een jaar voorbij….jolanda de groot

Afvallen & Opstaan
Olmenhorst 4
3235 VJ Rockanje
06-40708954
info@afvallen-en-opstaan.nl
www.afvallen-en-opstaan.nl
https://www.facebook.com/afvallen.en.opstaan/