Welkom op de pagina van gewichtsconsulente Jessica Molina

Mijn naam is Jessica Molina-Fluit (Zuid_Holland) en ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente. Ik begeleid mensen die op een gezonde manier willen afvallen, slanker willen worden en die hun leef en eetpatroon willen verbeteren zonder een streng dieet te hoeven volgen. Mijn werkgebied is Nieuwerkerk aan den Ijssel en omstreken.Jessica Molina

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) en van Gewichtsconsulenten Nederland (GCN).

Een gewichtsconsulente begeleidt, motiveert, stimuleert, geeft tips en adviezen aan gezonde mensen, jong en oud om een gezond gewicht te krijgen en om een gezond leef- en voedingspatroon te ontwikkelen, naar de richtlijnen van het Voedingscentrum. Alleen mensen die vanwege medische redenen een specifiek dieet nodig hebben, kunnen niet bij de gewichtsconsulent terecht.
Dit is een verschil met het werk van een diëtiste.

“Ik mag alles eten”

Praktijk Be Pure werkt volgens de methode “ik mag alles eten”

Dit levert u op:
– een gezond(er) eet- en leefpatroon
– een gezond gewicht
– een lager risico op gezondheidsproblemen
– vitaliteit en meer energie
– u weet wat u kunt eten: verantwoorde dagelijkse voeding

Begeleiding bij Praktijk Be Pure is altijd op basis van gezonde voeding; afslankmiddelen of maaltijdvervangers komen niet in het advies voor.
Veel zorgverkeraars bieden u een (gedeeltelijke) vergoeding voor de begeleiding. (meer info vindt u hier of in de voorwaarden van uw verzekeringspolis)

  • GCN gewichtsconsulente Jessica Molina
  • Fonteinkruid 7
  • 2914 BH Nieuwerkerk aan den IJssel
  • Tel 06-20580588
  • Email: massage.bepure@gmail.com
  • Website: www.praktijkbepure.nl
  • Werkgebied: Nieuwerkerk aan den Ijssel en omgeving (Zuid-Holland)
Workshops gevolgd bij GCN:
-Groepscursus (ik mag alles eten) (2017)